2012-10-01 15:12:03
Φωτογραφία για «Ιωνικές Γιορτές 2012»
Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι «Ιωνικές Γιορτές 2012» που διοργάνωσε για 12η χρονιά ο Δήμος Νέας Σμύρνης Αθήνα, 1 Οκτωβρίου 2012. Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το φεστιβάλ των Ιωνικών Γιορτών που διοργάνωσε για 12η χρονιά ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, το οποίο φέτος συνέπιπτε με την επέτειο των 90 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης. Μοναδικές βραδιές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Άλσος Νέας Σμύρνης, κατά τη διάρκεια πληθώρας ποιοτικών πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, που περιλάμβαναν καταξιωμένες παραστάσεις αρχαίου θεάτρου, όπερας, συναυλίες, παιδικό θέατρο, μουσικές παραστάσεις, χοροθέατρο κ.α.

Με ένα συνδυασμό από διάφορες μορφές τέχνης όπως το θέατρο, η μουσική, ο χορός, τα εικαστικά και οι αφιερωματικές εκδηλώσεις της επετείου των 90 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης, οι Ιωνικές Γιορτές κατάφεραν να προσελκύσουν περισσότερα από 70.000 άτομα. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από όσες εκδηλώσεις είχαν συμβολική είσοδο θα διατεθούν σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου.


Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Βαγγέλης Χατζατουριάν δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που τίμησαν με την παρουσία τους την 12η διοργάνωση των Ιωνικών Γιορτών, καθώς και τους επισκέπτες της διοργάνωσης, που φέτος ξεπέρασαν σε αριθμό κάθε προηγούμενο. Αυτό υποδεικνύει ότι παρά τους καιρούς προκλήσεων που διανύουμε, οι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη την ποιοτική ψυχαγωγία και τις στιγμές ξενοιασιάς – έστω για λίγο – που προσέφεραν οι Ιωνικές Γιορτές!»

Χορηγοί επικοινωνίας στις Ιωνικές Γιορτές ήταν: οι εφημερίδες, Ελεύθερος Τύπος, Τύπος της Κυριακής, City Press, Free Sunday, το Μακεδονικό και Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων www.amna.gr, o ραδιοφωνικός σταθμός Galaxy 92 FM, και οι ιστοσελίδες www.culturenow.gr www.monopoli.gr και www.forfree.gr.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ