2012-10-04 14:51:02
Φωτογραφία για ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ «ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ»
Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Κολύμβησης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Μάλιστα από σήμερα και κάθε μέρα από τις 16:00 έως τις 18:00 πραγματοποιούνται εγγραφές και στο γραφείο του Ολυμπιακού στο Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» (Χαϊδαρίου 18).

Επίσης, οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά (18:30 – 21:30) στο γραφείο του τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και στο κολυμβητήριο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (Λεωφ. Χατζηκυριακού 145)

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας Κολύμβησης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Σπύρος Μπιτσάκης δηλώνει: «Όπως είχαμε πει θα υπάρχουν μειωμένες τιμές στα τμήματα εκμάθησης τόσο στην εγγραφή όσο και στην μηνιαία συνδρομή. Επίσης θα υπάρχουν ειδικά πακέτα τιμών για ανέργους και πολύτεκνους.

Η κολύμβηση η οποία μαθαίνεται από μικρή ηλικία και γυμνάζει ολοκληρωμένα όλο το μυοσκελετικό σύστημα του ανθρώπου είναι η καλύτερη άσκηση παγκοσμίως με άριστα σωματικά και ψυχικά αποτελέσματα.


Τα παιδιά μας, στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π , θα εξοικειωθούν με το νερό και θα το αγαπήσουν. Από τα πρώτα μαθήματα θα αποκτήσουν κοινωνικότητα, ανεξαρτησία και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους μέσα από μια σειρά προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που έχουν επιλέξει οι καταξιωμένοι στο χώρο του υγρού στίβου προπονητές του τμήματός μας.

Αξιο αναφοράς για το προπονητικό επιτελείο του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού και το ειδικό βάρος που έχουμε δώσει στις ακαδημίες, είναι ότι ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσω της παρουσίας του αρχιπροπονητή μας σε σεμινάρια ανά το κόσμο για θέματα προπονητικής όλων των ηλικιών. Στο τέλος του Οκτωβρίου ο κ. Γέμελος θα παραβρεθεί σε ένα από αυτά στη Μόσχα.

Φέτος , θα λειτουργεί η μικρή πισίνα όπως και πέρσι με γκρουπάκια των 45 λεπτών/διδακτική ώρα,και όχι των 30 λεπτών που συνηθίζεται σε άλλες σχολές εκμάθησης, προσφέροντας σωστότερη εκμάθηση/μάθημα και ταχύτερη πρόοδο των παιδιών όχι μόνο κολυμβητικά αλλά και για όλα τα παραπάνω που αναφέραμε.

Εμπιστευτείτε μας βάζοντας κι εσείς την κολύμβηση στη ζωή και στο πρόγραμμα των παιδιών».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εφορος Κολυμβητικού τμήματος : Γιώργος Παπαδόπουλος

Επικεφαλής Προπονητής: Νίκος Γέμελος

Διεύθυνση Ακαδημίας Κολύμβησης: Σπύρος Μπιτσάκης, 6945-979887

Email: [email protected], fax : 210 -4111692

Γραμματειακή υποστήριξη & υπεύθυνη εγγραφών:κ. 'Εφη Παπαιωάννου , τηλ : 210 -4182063 (18.30-21.30) και 6980-361300 ( 15.30-18.30)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ