2012-10-05 17:50:03
Φωτογραφία για Ελληνικοί άθλοι για γέλια!
Στην Ελλάδα, επειδή είμαστε η πιο σούπερ χώρα στον πλανήτη, επειδή είμαστε οι πιο έξυπνοι άνθρωποι από καταβολής της γης, επειδή έχουμε διδάξει πριν από εκατομμύρια χρόνια πολιτισμό, επειδή έχουμε μια Ακρόπολη, μια ζωή θέλουμε να τα βλέπουμε όλα θετικά και ποτέ να μην κρίνουμε με αυστηρότητα. Για αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει.

Πέρασε και η δεύτερη ευρωπαϊκή εβδομάδα και ο μέχρι στιγμής απολογισμός μας είναι ένας βαθμός σε τέσσερα ματς. Αντί, λοιπόν, να υπάρχει προβληματισμός και σκεπτικισμός για το που πάμε, μας ισοφάρισε και το Βέλγιο στην ειδική βαθμολογία της UEFA, όλα τα ΜΜΕ και οι παράγοντες (ο θεός να τους κάνει) των ομάδων, το μόνο που κάνουν είναι να αποθεώνουν!

Αποθέωση του Ολυμπιακού για την ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ, που ουσιαστικά σημαίνει τέλος το Champions League για τους Πειραιώτες. Μου θυμίζει την αποθέωση του Παναθηναϊκού πριν κάποια χρόνια για την φοβερή εμφάνιση και ήττα με 3-1 από την Μάντσεστερ στο Ολντ Τράφορντ.


Αποθέωση και για τον Παναθηναϊκό που κατάφερε να πάρει στην έδρα του ισοπαλία από την σαφώς πιο άπειρη τα τελευταία χρόνια σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μια ομάδα που μην ξεχνάμε ότι πέρυσι διαλύθηκε από τον ΠΑΟΚ, δεν εξετάζω το ότι έπαιζε με τα δεύτερα επιλογή της ήταν να ρεζιλέψει το όνομα της.

Καλό είναι να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο, αλλά πρέπει σιγά σιγά να οργανωθούμε και να βάλουμε σωστές βάσεις, έτσι ώστε αυτά τα αποτελέσματα να μην τα θεωρούμε επιτυχίες. Στο κάτω κάτω δεν είναι οι ομάδες μας και η ιστορία τους σαν της Μάριμπορ, που μια νίκη επί του Παναθηναϊκού ή μια αξιοπρεπής ήττα κόντρα στη Λάτσιο είναι επιτυχία!

Πρέπει κάποια στιγμή η πορεία της Εθνικής ομάδας και των συλλόγων να συμβαδίσει sportsecrets.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ