2012-10-07 22:34:11
Φωτογραφία για Λίγο ακόμα και θα έβλεπε αστεράκια!
Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 με γκολάρα του Χολέμπας και έκανε το 6/6, όμως στο β' μέρος ήταν πολύ κακός και κινδύνεψε από τον Αστέρα Τρίπολης που είχε δοκάρι. Άγρια γιούχα από την κερκίδα!

Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει και με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το τέλος του ματς, νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης με ωραίο γκολ του Χολέμπας στο 42'. Οι Αρκάδες στην επανάληψη ήταν καλύτεροι και στο τέλος είχαν και δοκάρι για την ισοφάριση.

Μόνο με... κεραυνό θα έτρωγε γκολ ο Αστέρας!

Το παιχνίδι ξεκίνησε κάπως χαλαρά, με τον Ολυμπιακό να κυκλοφορεί την μπάλα, αλλά να μην πατάει περιοχή. Οι Πειραιώτες αν και είχαν έλεγχαν τον ρυθμό του ματς, δεν μπορούσαν να διασπάσουν με τίποτα στα πρώτα λεπτά την αμυντική λειτουργία του Αστέρα Τρίπολης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η πρώτη καλή στιγμή του ματς να σημειωθεί στο 20', όταν ο Φούλοπ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Μασάντο. Από την φάση αυτή και μετά, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν ρυθμούς και στο 28' έχασαν άλλη μία καλή ευκαιρία, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Χολέμπας, ο Σιόβας αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.


Ο χρόνος όμως κυλούσε και ο Αστέρας όχι μόνο κρατούσε το μηδέν, αλλά σιγά – σιγά έφτιαχνε και παιχνίδι. Ο ρυθμός του ματς πάντως, δεν ήταν πολύ καλός. Ωστόσο, στο 39' και μετά από ένα σκληρό φάουλ του Σανκαρέ πάνω στον Μανιάτη και έναν... τσαμπουκά του παίκτη του Αστέρα με τον Τζιμπούρ, τα «αίματα» άναψαν για τα καλά στο γήπεδο. Ο κόσμος ξεσηκώθηκε και αυτό μάλλον βοήθησε τον Ολυμπιακό, καθώς στο 42' ήρθε και το γκολ. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε με πάσα το φάουλ έξω από την περιοχή και ο Χολέμπας με έναν... κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς ο Ναβάρο στις καθυστερήσεις σούταρε απελπιστικά άουτ για τους φιλοξενούμενους από καλή θέση.

Τον... έριξαν οι τραυματισμοί

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, καθώς μόλις στο 51' ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τους Χολέμπας και Ιμπαγάσα που υπέστησαν μυϊκούς τραυματισμούς. Στην θέση τους πέρασαν οι Τοροσίδης και Φουστέρ, ωστόσο οι δύο αλλαγές μάλλον... μπέρδεψαν τους Πειραιώτες. Στα επόμενα λεπτά, οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν την μπάλα, ωστόσο ήταν σχεδόν αδύνατον να μπουν στην περιοχή του Αστέρα Τρίπολης και για αυτό προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποια μακρινά σουτ των Μανιάτη και Τοροσίδη. Μάλιστα, τη μεγάλη ευκαιρία την είχαν οι Αρκάδες στο 62', όταν η κεφαλιά του Σανκαρέ από κοντά έφυγε ελάχιστα άουτ.

Δοκάρι, ευκαιρία και κράξιμο!

Μετά το 70' ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ κακός στο γήπεδο, ασύνδετος και όχι μόνο δεν απειλούσε, αλλά πλέον ο Αστέρας ήταν αυτός που κυκλοφορούσε την μπάλα. Μπορεί στο 80' ο Φουστέρ να άγγιξε το γκολ με το σουτ του Φουστέρ από κοντά, που κόντραρε στον Φορμίκα, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πάρα πολύ και μάλλον θα είχαν ισοφαρίσει αν ήταν λίγο πιο τυχεροί. Στο 82' ο Καλαντζής έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους Αρκάδες, όταν η κεφαλιά του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, ενώ στο 86΄ο Κάρολ έδιωξε σωτήρια το σουτ του αμαρκάριστου Ράγιος εντός περιοχής. Τελικά, το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη και έκανε το 6/6 στο πρωτάθλημα.

Η εικόνα όμως του δευτέρου ημιχρόνου δεν άρεσε καθόλου στους φιλάθλους του, οι οποίοι μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, αποδοκίμασαν εντονότατα την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μοδέστο, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας (51' Τοροσίδης), Μανιάτης, Σιόβας, Ιμπαγάσα (51' Φουστέρ), Αμπντούν, Μασάντο, Τζιμπούρ

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Κουρμπέλης, Σαναρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Ουσέρο (73' Φραγκουλάκης), Αλβάρες (61' Καρντάσιο), Ράγιος,Ναβάρο, Ντε Μπλάσιτς (55' Καλαντζής), Περόνε

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ