2012-10-09 18:51:56
Φωτογραφία για Σε ναυάγιο και η περίπτωση Κονσεϊσάο για την ΑΕΚ!
Ύστερα από συζητήσεις επί συζητήσεων και 10 ημέρες «ορφάνιας», η ΑΕΚ δεν έχει ακόμα προπονητή! Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον οποίο έγιναν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να αφιχθεί στην Ελλάδα, δεν είναι πλέον στόχος, η Ένωση αποσύρθηκε. Σουμ και Λίνεν οι εναλλακτικές!

Οι προσπάθειες του Ανδρέα Δημητρέλου να φέρει στην ΑΕΚ έναν προπονητή με σπουδαίο (ως ποδοσφαιριστής) όνομα και καριέρα που… μυρίζει μέλλον, εν τέλει δεν ευοδώθηκαν! Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν θα είναι τελικά ο αντικαταστατής του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο της Ένωσης, στην ομολογουμένως πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας της!

Οι πιέσεις του ίδιου του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ (ο οποίος προς τιμήν του αντιμετώπισε εξ αρχής την ΑΕΚ ως μία σπουδαία πρόκληση στην καριέρα του παρά τη δεινή βαθμολογική θέση της) στη διοίκηση της Ολανένσε προκειμένου να του επιτρέψει την… αλλαγή επαγγελματικού περιβάλλοντος τελικά δεν έπιασαν τόπο και αναμένεται απόψε στην Ελλάδα προκειμένου αύριο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του!


Χρήματα και… χαρίσματα!

Η πρόταση της ΑΕΚ (καταβολή 40.000 ευρώ σε δόσεις – την οποία είχε αποκαλύψει το Sport24.gr από τα ξημερώματα της Τρίτης), προκειμένου το συμβόλαιο του Κονσεϊσάο με την Ολιανένσε να μην έχει πλέον ισχύ και εκείνος να είναι διαθέσιμος για την Ένωση, δεν έγινε αποδεκτή από το ΔΣ. της πορτογαλικής ομάδας. Η ΑΕΚ επέστρεψε προτείνοντας 100.000 ευρώ σε δόσεις, αλλά ούτε η πρότασή της βρήκε ανταπόκριση.

Χρήματα στην πορτογαλική ομάδα είχε σκοπό να χαρίσει και ο ίδιος ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας και με τον τρόπο αυτό τη μεγάλη επιθυμία του να απαγκιστρωθεί από την Ολιανένσε και να αφιχθεί στην Αθήνα για να αναλάβει μία πρόκληση που από την συνολική στάση του απέναντι στην πρόταση της Ένωσης, φαινόταν ότι τον εξιτάρει!

Σουμ και Λίνεν Γίνονται πλέον προσπάθειες ώστε αύριο (Τετάρτη 10/8) ο νέος τεχνικός της Ένωσης να παραστεί στα Σπάτα σηκώνοντας τα μανίκια προκειμένου να δημιουργήσει για την ΑΕΚ ένα καλύτερο παρόν και να την οδηγήσει σε ένα ασφαλέστερο μέλλον. Ποιος θα είναι αυτός;

Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr ο Γιτζάκ Σουμ βρίσκεται ήδη με τις βαλίτσες στο χέρι προκειμένου να αφιχθεί στην Αθήνα και να αναλάβει την Ένωση! Η δεύτερη επιλογή είναι ο Γερμανός Εβαλντ Λίνεν!

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ