2012-10-09 23:26:03
Φωτογραφία για Ανένδοτος ο Κατσουράνης, την Τετάρτη το ραντεβού
Ραντεβού για το πρωί της Τετάρτης έκλεισε ο μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη, Γιάννης Εμμανουηλίδης με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστος Παναγόπουλο, προκειμένου να μπεί στη τελική του ευθεία το "διαζύγιο" των δύο πλευρών. Με την ελπίδα να υπάρξει συμφωνία και "βελούδινος χωρισμός", οι δύο πλευρές θα θέσουν το (οικονομικό) ζήτημα επί τάπητος για να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπάρξει από αύριο κιόλας λύση.

Ο διεθνής άσος που μετέχει στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας για τον αγώνα της Παρασκευής με την Βοσνία στο Καραϊσκάκη, δεν πρόκειται να παραστεί στο ραντεβού.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πατρινός μέσος παραμένει εξοργισμένος και δεν πρόκειται να δεχθεί παρά ελάχιστες παραχωρήσεις "πατώντας" στο ότι αφενός τις έκανε το καλοκαίρι προκειμένου να συμφωνήσει για την συνέχιση της συνεργασίας και αφετέρου λόγω της συμπεριφοράς που έτυχε με την ξαφνική απόφαση για την αποπομπή του.Το καλοκαίρι είχε δεχθεί να μειωθεί γύρω στις 400.000 ευρώ ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του (από 600.000 ευρώ) αλλά και να πάρει "ειδικό πριμ" συμμετοχών για την τελευταία διετία τις οποίες "πλησίαζε" όταν πάρθηκε η απόφαση για την "έξωση" παραμονή του αγώνα με την Τότεναμ όπου ο Φερέιρα σκόπευε να τον βάλει στο κέντρο της άμυνας!


Με βάση όλα αυτά ο Κατσουράνης θα διεκδικήσει ένα ποσό της τάξης των 600.000 με 650.000 ευρώ κρατώντας πολύ σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις και αλλάζοντας πλήρως την στάση του σε σχέση με το καλοκαίρι. Λέγεται ότι είναι διατεθειμένος να φθάσει μέχρι και στα δικαστήρια προκειμένου να εισπράξει στο ακέραιο όλα του τα χρήματα.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ