2012-10-14 00:35:02
Φωτογραφία για Ως εδώ, κύριοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Είστε εκτός πνεύματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αν δεν κάνετε κάτι για να σταματήσει η κοροϊδία της «ενοποίησής» της, που καταλήγει στο να γίνονται... οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, εξαιτίας κάποιων που δεν έχουν την πολιτική ικανότητα να δουν μπροστά και στέκονται στην τιμωρία, – λες και οι ίδιοι δεν είναι υπεύθυνοι - παρασυρόμενοι από κάποιους κακεντρεχείς και αδηφάγους συμβούλους που προστατεύουν τους απανταχού τοκογλύφους που διαχειρίζονται βρώμικο, μη φορολογημένο χρήμα.

Ας σταματήσει επιτέλους το παραμύθι των εργατικών και των τεμπέληδων και βρείτε τα βαθύτερα αίτια της κατάστασης στην οποία μας φέρατε μαζί με τους πρόθυμους συνεργάτες σας.

Σταματώ σ΄ αυτές τις φράσεις, παρόλο που έχω να γράψω πάρα πολλά ακόμη και σας αφήνω να σκεφτείτε καλύτερα, ηρεμότερα και να πράξετε το σωστό πριν είναι πολύ αργά.

Άλλωστε «ουκ εν τω πολλώ το εύ» όπως θα έλεγαν και οι σοφότεροί μας αρχαίοι. Χρειάζονται έργα και όχι λόγια.

Σκεφτείτε επιτέλους όλους αυτούς που αυτοκτόνησαν από τις δικές σας απερισκεψίες και ολιγωρίες, όλους αυτούς που βρίσκονται στα πρόθυρα της τρέλας και όλα τα παιδιά που δεν έχουν να φάνε και δεν έχουν όνειρα για το μέλλον τους.

Επιτέλους δεν ήταν αυτά τα όνειρα των ανθρώπων που δημιούργησαν το οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ