2012-10-14 00:35:08
Φωτογραφία για ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ... ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ Ο ΜΕΓΙΕΡΙ!
Τρελάθηκε από την χαρά του ο Μπάλας Μέγιερι στο άκουσμα της πληροφορίας πως ο Αντώνης Νικοπολίδης ανέλαβε βοηθός του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας έχει υπάρξει στο παρελθόν συμπαίκτης με τον Νικοπολίδη, αποκομίζοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις και έχοντας εξαιρετική συνεργασία μεταξύ τους. Από την στιγμή που έχει θητεύσει δίπλα του και έχει μάθει τόσα από εκείνον στον Ολυμπιακό είναι λογικό και επόμενο να είναι πανευτυχής με το γεγονός πως θα δουλέψει ξανά μαζί του.

Ο δάσκαλος με τον μαθητή συναντιούνται ξανά, με τον Μέγιερι να έχει ήδη στο προφίλ του στο twitter την είδηση της ανάληψης του νέου πόστου του παλαίμαχου τερματοφύλακα στους ερυθρολεύκους, όπως εκείνη αποτυπώθηκε και παρουσιάστηκε στο site της UEFA. Όσο για τα συναισθήματά του;

«Περιμένω πως και πως να δουλέψω μαζί με τον Αντώνη, έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα και άνθρωπο που μου έμαθε πολλά», τόνιζε σύμφωνα με δημοσιεύματα σε δικούς του ανθρώπους ο Μέγιερι, που ευελπιστεί ότι ο Νικοπολίδης μαζί με τον Ράντο θα τον βοηθήσουν και άλλο ώστε να εμφανίσει ακόμα πιο καλή αγωνιστική εικόνα στην συνέχεια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ