2012-10-14 08:30:05
Φωτογραφία για Φήμες για επιστροφή Γεωργάτου!
Τον... δρόμο του Αντώνη Νικοπολιδη, φέρνουν σενάρια να ακολουθεί ο Γρηγόρης Γεωργάτος, είτε για την θέση του γενικού αρχηγού, είτε στο τμήμα σκάουτινγκ.

Ο «Γκέο» είναι ένα από τα πλεόν αγαπητά πρόσωπα στις τάξεις των πρωταθλητών, την στιγμή που έχει πολύ καλές σχέσεις και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την στιγμή μάλιστα που στον Ολυμπιακό έχει δρομολογηθεί μία σειρά εσωτερικών διεργασιών, το όνομα του παλαίμαχου άσου, βρίσκεται μεταξύ αυτών που «παίζουν» για επιστροφή στο λιμάνι, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Τα σενάρια μάλιστα μπορεί να έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες, όμως το τελευταίο διάστημα αρχίζουν να εντείνονται όλο και περισσότερο για την επικείμενη επιστροφή του Γεωργάτου.

Όσο για τον ρόλο που μπορεί να έχει, δεν αποκλείεται να αναλάμβανε ένα άτυπο ρόλο γενικού αρχηγού, από την στιγμή άλλωστε που η θέση έχει μείνει κενή μετά την αποχώρηση του Τάσου Μητρόπουλου.

Παράλληλα η παρουσία του μαζί με τον Ντάρκο Κοβάβιτς στο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με το Βέλγιο στο Ελληνικό, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο ρόλο στο τμήμα σκάουτινγκ των «ερυθρολεύκων». 

 

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Θαύμα των Άνδεων
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Θαύμα των Άνδεων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ