2012-10-14 11:54:02
Φωτογραφία για Η κρίση χτύπησε τον Κώστα Καραμανλή και βάζει πωλητήριο
Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, αποφάσισε να πουλήσει το γραφείο του στην συμβολή των οδών Πλουτάρχου και Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι.

Ο πρώην πρωθυπουργός οδηγήθηκε σε αυτή τη δύσκολη απόφαση αφού ο ίδιος έπεσε θύμα του «κουρέματος» των κρατικών ομολόγων και έχασε 225.000 ευρώ.

Ο κ.Καραμανλής φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε συνεργάτη του πως έπαθε μεγάλη ζημιά και έχασε πολλά λεφτά. Όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του πρώην πρωθυπουργού για το 2009, ο κ. Καραμανλής είχε αγοράσει ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 300.261,37 ευρώ. Ωστόσο το κούρεμα που έγινε στα ομόλογα, έφερε απώλειες της τάξης των 225.000 ευρώ. Βέβαια το ομόλογο που είχε αγοράσει ο πρώην πρωθυπουργός είναι δεκαετούς διάρκειας και ίσως μελλοντικά να μπορέσει να ανασυντάξει το χαρτοφυλάκιο του.

Η μεγάλη οικονομική απώλεια που υπέστη ο Κώστας Καραμανλής τον οδήγησε στην απόφαση να πουλήσει το πολιτικό του γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ήταν μία δύσκολη απόφαση, αφού ο συγκεκριμένος χώρος έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για τον πρώην πρωθυπουργό, καθώς πολλές από τις πιο σημαντικές στιγμές της πολιτικής του πορείας της είχε ζήσει εκεί.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ