2012-10-14 19:59:01
Φωτογραφία για Νέα καθυστέρηση στη Διπλή Ανάπλαση
Η εκδίκαση του Προεδρικού Διατάγματος από το Συμβούλιο της Επικρατείας θα διαρκέσει καιρό και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τον Δήμο Αθηναίων.

Ο Δήμος Αθηναίων, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και η Τεχνική Εταιρία "Μπάμπης Βωβός" θα κληθούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας να καταθέσουν μέσω υπομνήματος, τις θέσεις τους πάνω στο Προεδρικό Διάταγμα, ενώ ο δεύτερος διατηρεί το δικαίωμα να το προσβάλλει ως αντισυνταγματικό.

Ωστόσο αυτό που ίσως δεν έχει γίνει κατανοητό είναι ότι το σώμα του ΣτΕ το οποίο θα εξετάσει τα υπομνήματα, δεν πρόκειται να εκδώσει απόφαση την ίδια μέρα. Αντίθετα, η διαδικασία θα διαρκέσει αρκετά και δεν μπορεί να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος. Χαρακτηριστικό είναι ότι πρώτα απ' όλα, θα αποφασιστεί εάν το θέμα πρέπει να παραπεμφθεί στην Ολομέλεια ή όχι.

Επίσης, είναι δεδομένο ότι εφόσον δεν προκύψει συμφωνία των εμπλεκομένων επί του ΠΔ, τότε αυτόματα θα αυξηθεί η χρονική διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης.

Κοινώς, στις μέρες που απομένουν, οφείλουν ο Ερασιτέχνης και ο Δήμος να γεφυρώσουν τις διαφορές τους ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Έως τώρα, ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης δεν έχει απαντήσει στις εκκλήσεις του Αχιλλάς Μακρόπουλου και αφήνει τις μέρες να περνούν ανεκμετάλλευτες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ