2012-10-14 21:11:04
Φωτογραφία για Η Συνέντευξη Τύπου από το ΣΕΦ
Μπαρτζώκας και Παπανικολάου μίλησαν από πλευράς Ολυμπιακού και Μαργαρίτης, Μαρκόπουλος από πλευράς ΠΑΟΚ.

Παπανικολάου: Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Πρώτο ματς για εμάς και στο πρώτο μέρος δεν πήγαμε καλά. Στο δεύτερο κάναμε τη δουλειά μας και είχαμε θέληση στην άμυνα και καλή ενέργεια. Εμείς τώρα σκεφτόμαστε το ματς στην Τουρκία με την Εφές και πιστεύω ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Εκ μέρους όλης της ομάδας, θέλω να πω ότι είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον κόσμο κοντά μας και μάλιστα σε αγώνα πρωταθλήματος κάτι που δεν συνέβαινε πέρσι. Όσο και να μην φαίνεται στο γήπεδο μας δίνει ενέργεια ο κόσμος. Το θέμα δεν είναι να έχουμε τον κόσμο στα δύσκολα ματς αλλά τον θέλουμε και στα θεωρητικά εύκολα.

Μαργαρίτης: Ξέραμε ήταν δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό. Είπαμε να μπούμε δυνατά και στο πρώτο μέρος τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος κάναμε εύκολα λάθη στην επίθεση και δώσαμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο και αυτό μας στοίχησε. Έλειπε και ο Χαραλαμπίδης. Το αφήνουμε πίσω το ματς και θα δουλέψουμε για τα επόμενα παιχνίδια"


Μπαρτζώκας: Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη αλλά και στον ΠΑΟΚ γιατί ήταν σοβαρός και προσπάθησε. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός, είχε υπομονή, διάβασε καλά το παιχνίδι και ήταν πολύ καλός. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, βγάλαμε ενέργεια και πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα στην άμυνα. Σε καμιά περίπτωση τέτοια ματς δεν είναι προπόνηση για εμάς. Το πρωτάθλημα παραμένει δύσκολο και ο Παναθηναϊκός πέρσι το έχασε επειδή έχασε από την Καβάλα. Εμείς είμαστε σοβαροί. Εμείς παίζουμε με την Εφές και δεν σκεφτόμαστε τον Παναθηναίκό. Κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αντιμετωπίζουν κάθε προπόνηση και ματς με την ίδια νοοτροπία όπως είναι ο Χάιντς και αυτός έδειξε πώς πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε κάτι. Δεν υποτιμάμε καμιά νίκη και εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια και καλή χρονιά με υγεία.

Μαρκόπουλος: Καλή χρονιά σε όλους και υγεία. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό ήταν το φαβορί. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα και θέλουμε πολύ δουλειά. Ελπίζω και με την επιστροφή του Χαραλαμπίδη να βελτιωθούμε. Κάναμε καλό πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο μέρος κάναμε αρκετά λάθη. Ξέρουμε ότι μας περιμένει αρκετή δουλειά και θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ