2012-10-16 12:11:55
Φωτογραφία για Tετάρτη οι αποφάσεις
Η απόφαση για τη συμμετοχή ή μη των τριών (Λαμπριάκος, Στεφανίδης, Κατσιαούνης) στην διοίκηση Πρωτοδικείου που εκκολάπτεται, πήρε αναβολή για την προσεχή Τετάρτη και η αγωνία, όσον αφορά τη διοικούσα επιτροπή των κιτρίνων, κορυφώνεται! 

Όπως σας ενημέρωσε το novasports.gr, αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι «τρεις» της διοικούσας, δεν έδωσαν την οριστική τους απάντηση στην Κοινωνία Μελών Αρη, η οποία δέχτηκε να τους περιμένει ως την προσεχή Τετάρτη. Μέχρι τότε, όμως, θα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα..

«Την Τετάρτη θα απαντήσουμε, για όλα.», έλεγε στο περιθώριο της εκδήλωσης προς τιμήν των χορηγών της ΠΑΕ, ο Σταύρος Λαμπριάκος, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι πληροφορίες τον θέλουν, μαζί με τον Στεφανίδη, ιδιαιτέρως επιφυλακτικό, σε μια πιθανή δική του συμμετοχή, μη ρισκάροντας τυχόν προσωπικές συνέπειες που θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο εγχείρημα. Πιο διαλλακτικός εμφανίζεται ο Αλέκος Κατσιαούνης, ο οποίος πάντως, δεν έχει πει ακόμη, επισήμως, το «ναι».


Το επόμενο διοικητικό βήμα της ΠΑΕ, ήταν το κεντρικό θέμα, όλων όσων παραβρέθηκαν στο θέατρο «Βεργίνα» του καζίνο της Θεσσαλονίκης, στην εκδήλωση υπέρ των χορηγών της ομάδας. Οι περισσότεροι υπογράμμιζαν την αναγκαιότητα άμεσης προσφυγής στο Πρωτοδικείο, είτε με, είτε χωρίς τη συμμετοχή των «τριών», διότι η υπόθεση της διοικούσας έχει τραβήξει σε μάκρος και δεν υπάρχουν, πια, περιθώρια περαιτέρω κωλυσιεργίας.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης, οι προπονητές, Νίκος Πασσιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής, οι ποδοσφαιριστές Αγγελούδης, Παντίδος, Κοτσώνης, ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Αγγελος Γρόλλιος, του ΑΣ, Νίκος Παπαδόπουλος, διοικητικά στελέχη απ΄ όλα τα τμήματα του συλλόγου και αρκετός κόσμος.

Εκ μέρους της διοίκησης, ο κ. Παναγιώτης Στεφανίδης, δήλωσε: « Η ΠΑΕ Αρης, παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει, παραμένει ενεργή και δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς που μπορούν να αποφέρουν έσοδα για την ομάδα. Ενημερώσαμε τους χορηγούς για την πορεία των εμπορικών θεμάτων της ΠΑΕ, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται, ώστε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους. 

Η παρουσία και μόνο τέτοιων χορηγών, αποδεικνύει τη δυναμική της ομάδας μας και το τεράστιο όνομα που έχει στην αγορά! Αυτό, λοιπόν, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε κι εμείς, ώστε να έρθουν ακόμη περισσότεροι διαφημιζόμενοι στην εταιρία».

Από την πλευρά του ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος, υπογράμμισε: « Στον επαγγελματικό αθλητισμό, κύριο στοιχείο βοήθειας και αρωγής για να μπορέσει μια ομάδα να προχωρήσει, είναι οι χορηγοί. 

Αυτοί δίνουν ώθηση, προκειμένου μαζί με τα υπόλοιπα έσοδα, να λειτουργήσει η ομάδα. Η προβολή, λοιπόν, αυτών των χορηγών είναι πολύ σημαντική. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι ο Αρης είναι ένα πολύ δυνατό όνομα. Μέσω της διαφήμισης στον Αρη, προβάλλονται πάρα πολύ τα προϊόντα οποιασδήποτε εταιρίας. 

Βλέπετε, λοιπόν, ακόμα και τώρα, εν μέσω ύφεσης, πως υπάρχουν εταιρίες που βοηθούν την ομάδα. Ο Αρης μπορεί να μην πηγαίνει καλά αγωνιστικά και να έχει οικονομικά προβλήματα, όμως δεν παύει να είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα κι αυτό φαίνεται σε κάθε εκδήλωση!».      

novasports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ