2012-10-17 02:32:39
Φωτογραφία για Πόλεμο με την κινέζικη μαφία του παρεμπορίου άνοιξε η Ισπανία..τώρα που έσφιξε τι ζωνάρι!!!
Το έχουμε εμείς οι Μεσογειακοί λαοί,αυτό το "κουσούρι"...Όταν όλα πάνε καλά και υπάρχει και πετάνε και κανένα κοκαλάκι στους πολίτες οι κυβερνώντες και οι πλούσιοι..τότε το παίζουμε χίπηδες και είμαστε στον κόσμο μας.Μόλις στερέψει η κάνουλα και αρχίζει και σφίγγει το ζωνάρι από την πείνα,τότε θυμόμαστε πόσα λάθη κάναμε και αφήναμε να ζουν εις βάρος μας οι κοινοί τυχοδιώκτες,οιπαραβατικοί και οι απατεώνες που το παίζουν κακομοίρηδες μέχρι να πιάσουν τα πόστα στις πιάτσες.

Ευρεία επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία με στόχο την καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

 Η αστυνομία συνέλαβε 60 άτομα κατά τη διάρκεια επιχείρησης 300 αστυνομικών σε όλην τη χώρα κατά της κινεζικής μαφίας, σε διάφορες πόλεις της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Μαδρίτη και η Βαρκελώνη. Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνεται και ένας δημοτικός σύμβουλος του νοτίου προαστίου Φουενλαμπράδα της Μαδρίτης, το οποίο είναι γνωστό για την εκτεταμένη αγορά χονδρικής κινεζικών προϊόντων, η οποία χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Ισπανικά μέσα ενημέρωσης παρουσίαζαν σήμερα εικόνες με αστυνομικούς να εισβάλουν για έρευνες σε πολλές αποθήκες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για εισαγόμενα φθηνά εμπορεύματα από την Κίνα.


Οι αστυνομικές έρευνες με στόχο το ξέπλυμα χρήματος και άλλες παράνομες δραστηριότητες που σχετίζονται με τα εγκληματικά δίκτυα κινεζικής προέλευσης συνεχίζονται, τονίζει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.                                                        
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ