2012-10-24 02:02:49
Φωτογραφία για Mercedes-Benz SLS AMG GT3 45th Anniversary
Αυτή είναι η συλλεκτική SLS + Photo Gallery & VIDEO Πλέον οι Βραζιλιάνοι έχουν ακόμη ένα λόγο να...

χορεύουν Samba, καθώς η Mercedes-Benz επέλεξε την έκθεση του Sao Paulo για την παρουσίαση της συλλεκτικής SLS AMG GT3 45th Anniversary. Πρόκειται για το αυτοκίνητο με το οποίο η AMG τιμά τα 45 χρόνια ιστορίας της.

Το αμάξωμα της συλλεκτικής SLS είναι βαμμένο σε μαύρο ματ, ενώ πολλά από τα αεροδυναμικά βοηθήματά της είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Το ίδιο υλικό έχει χρησιμοποιηθεί και στις πόρτες, ενώ σε αυτές συναντάμε και ασημί αυτοκόλλητα τα οποία γράφουν «45 Years of Driving Performance».Στο εσωτερικό της η SLS AMG GT3 45th Anniversary τα ανθρακονήματα κλέβουν την παράσταση, ενώ υπάρχει roll cage, καθίσματα αγωνιστικού τύπου αλλά και αριθμημένη πλακέτα για να θυμίζει στον οδηγό πια, από τις πέντε SLS που θα παραχθούν, οδηγεί. Όπως και κάθε αγωνιστικής φύσης αυτοκίνητο, οι ζώνες είναι έξι σημείων ενώ το τιμόνι είναι αγωνιστικό.


Ο κινητήρας της SLS AMG GT3 45th Anniversary είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος ατμοσφαιρικός V8 των 6.3 λίτρων απόδοσης περίπου 650 ίππων. Σύμφωνα με την Mercedes-Benz για τα 0-100 km/h η επετειακή SLS χρειάζεται 3.7 sec, ενώ η τελική της ταχύτητα είναι 320 km/h.

Όσοι τυχεροί αγοράσουν το αυτοκίνητο, θα το παραλάβουν από τις εγκαταστάσεις της AMG στο Affalterbach της Γερμανίας, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να δουν και από κοντά τη γραμμή παραγωγής. Όσοι μάλιστα το επιθυμούν μπορούν να κάνουν μαθήματα στην πίστα της AMG.

peritroxon.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ