2012-10-26 17:07:03
Φωτογραφία για Ανήλικοι λήστεψαν ηλικιωμένη στο ασανσέρ
Στιγμές τρόμου έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο κέντρο της Πάτρας, όταν δέχθηκε επίθεση από τρεις ανήλικους ληστές τη στιγμή που έμπαινε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της.

Οι δράστες, μεταξύ των οποίων και ένα κορίτσι, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στις ταράτσες των γύρω κτιρίων.

Οι ανήλικοι κακοποιοί έσπρωξαν βίαια την ηλικιωμένη και της άρπαξαν την τσάντα. Όμως, καθώς οι ένοικοι της πολυκατοικίας έβγαιναν αναστατωμένοι από τις φωνές της για να τη βοηθήσουν, οι πιτσιρικάδες ανέβηκαν με το ασανσέρ στον έβδομο όροφο και, αφού πήραν τα χρήματα από το πορτοφόλι, το πέταξαν στο φωταγωγό.

Στη συνέχεια, με κίνδυνο της ζωής τους βγήκαν στην ταράτσα από ένα μικρό παράθυρο του φωταγωγού και πέρασαν στο διπλανό κτίριο και από εκεί στο επόμενο, προσπαθώντας να διαφύγουν από τους αστυνομικούς που είχαν ήδη φτάσει! Παρά τις ακροβασίες, όμως, δεν απέφυγαν τελικά την σύλληψη και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Πάλι στην Πάτρα, μια γυναίκα έπεσε θύμα ενός ανήλικου Ρουμάνου που την παρακολουθούσε όση ώρα έκανε ανάληψη από το ΑΤΜ μιας τράπεζας. Μόλις παρέλαβε 480 ευρώ από τη θυρίδα του μηχανήματος και πριν προλάβει να τα βάλει στην τσάντα της, τα άρπαξε από τα χέρια της και άρχισε να τρέχει.

Όμως, οι περαστικοί που άκουσαν τις φωνές της γυναίκας καταδίωξαν τον πιτσιρίκο και τον τσάκωσαν σε μικρή απόσταση. Μόλις τον έπιασαν, τον ξυλοφόρτωσαν πριν τον παραδώσουν σε αστυνομικούς οι οποίοι τον προσήγαν στην Ασφάλεια και ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.
on-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ