2012-10-27 14:34:27
Φωτογραφία για Xωμενίδης: Μιχαλολιάκε έχεις φωνή σκατόγριας και εκπροσωπείς τον κάτω κόσμο.
Άλλος ένας "διανοούμενος" βρήκε "πάτημα" την Χρυσή Αυγή για να ακουστεί ξανά το όνομα του στα μμε και να παραμείνει στην επικαιρότητα έστω και για λίγες μέρες..

Με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς ο γνωστός αριστερός συγγραφέας (έχει εργαστεί και  στο PLAYBOY) Χρήστος Χωμενίδης απευθύνει μέσω του facebook μια ερώτηση στον Νίκο Μιχαλολιάκο εμπλέκοντας τον Ελύτη, τη Μερκούρη και άλλους  Καθώς οι συζητήσεις για την πρόσφατη συνέντευξη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής δεν έχουν κοπάσει, ο γνωστός συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, πριν από λίγο έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Εάν αντιμετώπιζα τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, θα του έκανα μια και μοναδική ερώτηση: "¨Οταν ισχυρίζεστε ότι είστε με την Ελλάδα, για ποιά Ελλάδα μιλάτε; Για την Ελλάδα του αλκοολικού Διονυσίου Σολωμού; Του πτωχαλαζόνος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη; Του φαντασμένου Εμμανουήλ Ροίδη; Του περιθωριακού ζωγράφου Θεόφιλου;


Του εκκεντρικού Ανδρέα Εμπειρίκου; Του μεγαλοαστού Οδυσσέα Ελύτη; Του κομμουνιστή Γιάννη Ρίτσου; Της ελευθεριάζουσας Μελίνας Μερκούρη; Ή του ομοφυλόφιλου Μάνου Χατζιδάκι; Προφανώς όλοι οι παραπάνω -η δική μας Ελλάδα- θα αποτελούσαν στόχους σας.

Και η Ελλάδα στην οποίαν εσείς αναφέρεστε είναι η Ελλάδα του κάτω κόσμου.

 Δηλαδή του υπόκοσμου..."

 Λίγο νωρίτερα σε άλλη ανάρτησή του είχε επισημάνει: «Αυτό που κανείς -νομίζω- δεν έχει επισημάνει είναι ότι ο Μιχαλιολάκος έχει φωνή γριάς. Και τι γριάς! Σκατόγριας».

Αφού θέλει να μείνει στην επικαιρότητα,ας δούμε και ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΤΟΥ...

 Ποιος είναι ο Χωμενίδης.. 

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1966. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1990 και συνέχισε τις σπουδές του στα Νομικά στη Ρωσία

(αυτά που κατήγγειλε πρόσφατα ο Μιχαλολιάκος ότι έχουν φτιάξει αριστερή συντεχνία στα μμε και σπούδασαν οι περισσότεροι στη Ρωσία)..

Σπούδασε Επικοινωνιολογία στην Αγγλία.

Το πρώτο του διήγημα δημοσιεύθηκε το 1988 στην ελληνική έκδοση του περιοδικού Playboy.. από εκεί έκανε και τα πρώτα του βήματα.

Το 1993 εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο "Το σοφό παιδί".

Το συγκεκριμένο βιβλίο έγινε δεκτό με διθυραμβικές κριτικές.

Ακολούθησαν άλλα τέσσερα μυθιστορήματα και δύο συλλογές διηγημάτων.

Δύο μυθιστορήματα του έχουν μεταφραστεί στα γαλλικά.

Τα θέματά του είναι η Αθήνα και η Ελλάδα της Μεταπολίτευσης (τι άλλο?) οι νεόπλουτοι και οι απατεώνες (αυτά πουλάνε).. Στα μυθιστορήματα του κυριαρχεί το ανατρεπτικό χιούμορ, η αμφισβήτηση και η ειρωνεία (η σχολή της αριστεράς).

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO. (αυτές οι ΜΚΟ χτίζουν καριέρες..κάνεις και γνωριμίες με καλό τον κόσμο και παρατημένες μεγαλοκυρίες επιχειρηματιών)

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Μιλάει αγγλικά και ρωσικά.                             
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ