2012-10-28 11:00:11
Φωτογραφία για Με επιθετική φιλοσοφία στην Κρήτη
Την εμφάνιση του β’ ημιχρόνου, ειδικά στο τελευταίο 25λεπτο της αναμέτρησης, κόντρα στη Λάτσιο θέλει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα να επαναλάβει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι στην έδρα του ΟΦΗ.

Αυτό περιμένει να δει ο Πορτογάλος τεχνικός από τους παίκτες απέναντι στους Κρητικούς, αν και αναμένεται κάνει κάποιες διαφοροποιήσει στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού».

Ο Σπύρος Φουρλάνος, ο οποίος ξεκίνησε βασικός την Πέμπτη, θα μείνει εκτός στον αγώνα της Κρήτης. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Μπρούνο Φορναρόλι.

Στη θέση τους θα παίξουν ο Κουίνσι και ο Χοσέ Τοτσέ, οι οποίοι μπήκαν στον αγώνα με τους Ιταλούς και άλλαξαν την εικόνα της ομάδας.

Εκείνο που περιμένει ο Φερέιρα να δει είναι ο Παναθηναϊκός να κυριαρχήσει από το πρώτο λεπτό του αγώνα και να προσπαθήσει να «σπάσει» την άμυνα του ΟΦΗ, ο οποίος αναμένεται να κλειστεί στα μετόπισθεν.

Ο 66χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1, με σαφώς πιο επιθετικούς προσανατολισμούς. Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Σεϊταρίδη, Πίντο, Βελάσκες και Σπυρόπουλο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Βιτόλο και ο Ζέκα. Πιο μπροστά θα παίξουν οι Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Κουίνσι. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τοτσέ.

Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει τον Βύντρα, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη. Στην Αθήνα θα μείνουν, επίσης, ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Μπουμσόνγκ και ο Σο.

Πηγή: sport-fm
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ