2012-10-28 12:02:09
Φωτογραφία για Σκισμένο Τζιν! Τι να επιλέξετε,Πως να το φορέσετε
Το σκισμένο τζιν που το βλέπουμε παντού τελευταία και που γίνεται όλο και πιο αγαπήμενο/must have ρούχο απο stylish girls, fashion girls, bloggers, celebrities και γενικώς από κορίτσια και γυναίκες που ξέρουν και που θέλουν να ειναι μέσα στα πράγματα.

Και η αλήθεια είναι πως με το συγκεκριμένο κομμάτι ειναι ακριβώς μέσα στα πράγματα και μαλιστα στο κέντρο τους!

Πως να το φορέσετε:

Δεν είναι τυχαίο οτι έχε αγαπηθεί τόσο, αφού είναι ενα παντελόνι που μπορεί να φορεθεί άνετα απο το πρωί μεχρί το βράδυ, με αθλητικά παπούτσια, μπαλαρίνες ή οποιοδήποτε φλατ και απλό μπλουζάκι μεχρί ψηλές γόβες ή πέδιλα και σακάκι!

Βέβαια τα σκισίματα και τα ξέφτια που έχει, που είναι και το χαρακτηριστικό του, δίνουν στο παντελόνι και σε όλο το ντύσιμο μια πιο rock εικόνα.

Εαν λοιπόν θέλετε να μείνει καθαρά rock το ύφος του outfit, ή να γίνει πιο casual chic, ή ακόμα και rock chic εξαρτάται απο εσάς και από το πως εσείς θέλετε να ντυθείτε.


Τι να έχετε υπόψιν σας: 

1. Το ανοιχτόχρωμο σκισμένο τζιν δείχνει πολύ πιο ωραίο από το σκουρόχρωμο και κυρίως από το μαύρο.

2. Μην υπερβάλλετε με τα σκισίματα, δεν χρειάζεται να καλύπτουν απο πάνω μέχρι κάτω το τζιν, ούτε να δείχνει σα να σκίστηκε βίαια και απο κάτω να ξεπροβάλλει όλο το πόδι σας. 

Πιο μικρά οριζόντια και όχι πολλα και στρογγυλά, στο ύψος περίπου του γονατου ή εκεί πάνω κάτω είναι οτι πρέπει.

3. Τέλος επιλέξτε κάποιο που στενεύει προς τα κάτω αφού εκτός απο πιο κομψό αναδεικνύει καλύτερα τα πόδια σας και τα παπούτσια σας. 

Εάν δεν είναι skinny ούτε καμπάνα, αλλά είναι σε ίσια γραμμή γυρίστε το λίγο πιο πάνω απο τον αστράγαλο γιανα δείχνει πιο ωραίο.

 Extra tip:

Εάν δεν έχετε κάποιο σκισμένο τζιν και θέλετε να μεταμορφώσετε κάποιο απο αυτά που ήδη έχετε, με έναν τρίφτη τυριού και με λίγη υπομονή θα το έχετε! 

 

http://chicandsilk.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ