2012-10-29 10:06:04
Φωτογραφία για Χωρίς είσοδο το λιμανάκι της Κάτω Πάφου
Ο ΣΙΚΑΠ μετά από επίσκεψη στην περιοχή του λιμανιού και ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκεί ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, θεωρεί απαράδεκτο να μην... υπάρχει είσοδο στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Όπως έχει διαμορφωθεί η τροχαία κίνηση, τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να πετύχουν ομαλή είσοδο προς το λιμανάκι της Κάτω Πάφου κι έτσι, αναγκάζονται να εισέρχονται στον χώρο στάθμευσης για να μπορέσουν στην συνέχεια να φτάσουν στο λιμάνι.

Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής είναι να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο μέσα στο πάρκινγκ του λιμανιού με τους οδηγούς να δυσανασχετούν.

Οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής που δραστηριοποιούνται στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου, ζητούν από τους αρμοδίους όπως η τροχαία κίνηση από και προς το Λιμανάκι να γίνει αμφίδρομη όπως και παλαιότερα για να μπορούν άνετα τα τροχοφόρα να εισέρχονται και αν εξέρχονται στην περιοχή του λιμανιού.

Η κατάσταση αυτή που επικρατεί τώρα στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου όπου στην κυριολεξία δεν υπάρχει είσοδος προς αυτό, θεωρείται απαράδεκτη και ίσως να είναι το μοναδικό λιμάνι στον κόσμο που δεν έχει είσοδο.

Αναμένουμε από τις αρμόδιες Αρχές να εξετάσουν το θέμα και να το επιλύσουν άμεσα.

Εκ του Σικαπ

Νεόφυτος Θρασυβούλου - πρόεδρος

filoksenos.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ