2012-03-22 10:20:07
Φωτογραφία για Άντρες ηθοποιοί εναντίον Kim Kardashian
Μετά τα άκρως αρνητικά σχόλια των Jon Hamm και Daniel Craig, η Kim Kardashian πρόσφατα απόκτησε άλλον έναν… αντίπαλο. Ο διάσημος ηθοποιός Jason Statham δήλωσε ότι «η Kim είναι απλά ένα εμπορικό όνομα»....

Ο Άγγλος πρωταγωνιστής ταινιών δράσης, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Details, αν θεωρεί τον εαυτό του “εμπορικό”, απάντησε: «Διάολε, όχι! Θα ’πρεπε; Η Kim Kardashian πουλάει το όνομά της».

Επίσης, ο Jon Hamm είχε χαρακτηρίσει την τηλεριάλιτι περσόνα «ηλίθια». Είχε πει στο βρετανικό περιοδικό Elle: «Είτε μιλάμε για την Paris Hilton είτε για την Kim Kardashian ή για όποια άλλη του σιναφιού, η ηλιθιότητα σίγουρα κάνει πάρτι».

Παρόμοια άποψη έχει εκφράσει και ο τελευταίος James Bond, ο Daniel Craig. Τον προηγούμενο χρόνο το περιοδικό GQ ζήτησε από τον κινηματογραφικό αστέρα να σχολιάσει το πανηγύρι που είχε στηθεί γύρω από το γάμο της Kim με τον Kris Humphries, ο οποίος διήρκεσε 72 ημέρες.


Ο Craig είπε ότι «όταν βλέπεις κάτι τέτοιο σκέφτεσαι, ‘Δηλαδή το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να συμπεριφερθώ σαν ηλίθιος στην τηλεόραση και θα με πληρώσουν γι’ αυτό εκατομμύρια;’».

Ένας άλλος ανερχόμενος ηθοποιός είχε εξαπολύσει τα πυρά του στην Kim Kardashian και την οικογένειά της. Ο Jonah Hill είχε δηλώσει πέρυσι ότι το show της είναι «αηδιαστικό».

«Έχω φίλους που δουλεύουν στην τηλεόραση και βάζουν τα δυνατά τους, ώστε να γράφουν ή να σκηνοθετούν ή να υποδύονται ρόλους με ποιότητα. Είναι χυδαίο να ξεπερνάει το show των Kardashians τέτοιες εκπομπές». planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ