2012-10-30 04:47:16
Φωτογραφία για Έφτασαν τους 10 οι νεκροί στις ΗΠΑ
Ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των θυμάτων από τον καταστροφικό τυφώνα Σάντι, που πλήττει τις τελευταίες ώρες τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στις περιοχές που επλήγησαν από τον Σάντι.

Σε επίσημη συνέντευξη Τύπου, λίγο μετά τις 03.45 τα ξημερώματα, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, να μην καλούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος και σε καμία περίπτωση να μην βγαίνουν στους δρόμους και να οδηγούν. Παράλληλα, αναγνώρισε ότι υπάρχουν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε τμήματα της πόλης, ωστόσο υπογράμμισε ότι γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθούν οι βλάβες στο δίκτυο.

«Ζω εδώ για περίπου 16 χρόνια, και αυτό που συνέβη ήταν συγκλονιστικό. Είναι απίστευτο», είπε ο Μοντγκόμερι Νταμ, ιδιοκτήτης της ταβέρνας Tun στο Ατλάντικ Σίτι, το οποίο έμεινε ανοιχτό όσο ο Σάντι πλησίαζε την περιοχή.

«Θέλω να τονίσω, πως υπάρχουν αυτοκίνητα “πνιγμένα”, σε μέρη που ποτέ δεν θα πίστευα ότι θα έφθανε το νερό», τόνισε ο κάτοικος της περιοχής, που μίλησε στο CNN.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ