2012-10-30 08:21:29
Φωτογραφία για Έχει χάσει το «κλειδί»
Παρουσιάζοντας τις ίδιες αδυναμίες, ο Παναθηναϊκός πέταξε άλλους δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα μένοντας στο 2-2 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι «πράσινοι» δεν κατόρθωσαν για ένα ακόμη παιχνίδι να «κλειδώσουν» τη νίκη σε ένα ματς που προηγήθηκαν, αφού ούτε κατόρθωσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους και να νιώσουν πιο ήρεμοι, ούτε και να το υπερασπιστούν. Έτσι δέχτηκαν για τέταρτο ματς στο φετινό πρωτάθλημα την ισοφάριση… Είχαν προηγηθεί οι αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο και Άρη.

Ο προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας είναι έκδηλος, αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου. Θέμα προπονητή δεν τίθεται, για μία ακόμη φορά, αν και η δυσαρέσκεια στις τάξεις των περισσοτέρων φιλάθλων για τον Πορτογάλο προπονητή είναι δεδομένη.

Προβλήματα εν όψει ΑΕΚ

Από σήμερα η προσοχή στον Παναθηναϊκό στρέφεται στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ, όπου στόχος είναι η πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Εκτός μάχης τέθηκε για 20 μέρες ο Αντρέ Πίντο λόγω θλάσης στον δεξί δικέφαλο. Το παρήγορο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι πως επανέρχεται ο Τριανταφυλλόπουλος, κάποιες ελπίδες έχει και ο Βύντρα, ωστόσο εκτός παραμένει ο Μπουμσόνγκ και φυσικά ο Σο.


Οι ενοχλήσεις που έχει ο Μαυρίας στον αριστερό δικέφαλο δεν εμπνέουν ανησυχία. Στο μεταξύ, ο Βιτόλο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα προσεχή τέσσερα ματς θα λείψει (ΑΕΚ εντός, Κέρκυρα εκτός, ΠΑΟΚ εντός και Πλατανιάς εκτός).

Προς αναβολή το ΣτΕ

Η συζήτηση του προεδρικού διατάγματος για τη Διπλή Ανάπλαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει προγραμματιστεί για την 1η Νοεμβρίου, αλλά αναμένεται να πάρει αναβολή. ΠΑΕ, Ερασιτέχνης, Δήμος Αθηναίων και Βωβός θα κληθούν στο μεσοδιάστημα να βρουν κοινό έδαφος προκειμένου να υποστηρίξουν το προεδρικό διάταγμα, γιατί σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο να τροποποιηθεί, θα χαθεί κι άλλος χρόνος. Η πλευρά του Ερασιτέχνη επέστρεψε ως απαράδεκτο μνημόνιο από το Δήμο Αθηναίων, θεωρώντας πως δεν διασφαλίζει ότι η Λεωφόρος δεν θα γκρεμιστεί μέχρι να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ