2012-10-30 18:59:11
Φωτογραφία για ΚΑΙ Η ΤΣΣΚΑ ΓΙΑ ΚΡΙΣΤΜΑΣ...
Στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ φαίνεται πως έχει μπει ο Ντιόντε Κρίστμας, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentra-goal.gr", με τους Μοσχοβίτες να εξετάζουν την περίπτωση του Αμερικανού που έχει απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση μιας τέτοιας κίνησης πιθανότατα θα υπάρξει και αποχώρηση από την ΤΣΣΚΑ.

Ο παίκτης που αποδεσμεύθηκε πρόσφατα από του Μπόστον Σέλτικς, απασχολεί αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Εσχάτως στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκε και η ΤΣΣΚΑ η οποία ψάχνει ενίσχυση στην περιφέρεια της. Οι Ρώσοι σε περίπτωση που αποκτήσουν τον παίκτη αναμένεται να αποδεσμεύσουν έναν από τους περιφερειακούς τους καθώς θα υπάρχει… πολυκοσμία.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, εκείνος που δεν έχει πείσει και δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Έτορε Μεσίνα είναι ο Ντρου Νίκολας.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανό να μείνει χωρίς ομάδα μεσούσης της χρονιάς για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο, καθώς πέρυσι είχε αποχωρήσει από το Μιλάνο.

Πάντως για την απόκτηση του Κρίστμας έχει δείξει ενδιαφέρον και η Κίμκι, που αναζητά ενίσχυση ιδιαίτερα για την Ευρωλίγκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ