2012-11-03 11:56:07
Φωτογραφία για Το χρυσό παιδί της Ελλάδας είναι Πατρινός!
Ο 19 χρονος Σάκης Πεφάνης είναι πυγμάχος της ΕΑΠ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων στην κατηγορία των 64 κιλών που διεξήχθη στον Άγιο Κοσμά.

Μαθητής της Γ΄ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ στην Αγίας Σοφίας, ο Σάκης Πεφάνης συμπληρώνει τον προσεχή Ιούνιο δυο χρόνια στο χώρο της πυγμαχίας έχοντας κατακτήσει πέρυσι το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων στην Ελευθερούπολη Καβάλας, πηρε χρυσο στο Β ανδρων στην θεσσαλονικη και το χρυσο σε διεθνες τουρνουα τον οκτωβρη του 2012 στην κυπρο και στις 8 νοεμβρη συμμετχει στην Α ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟπου θα γινει στη ΕΑΠ Πατρών , ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα.

Μοναχοπαίδι του Μιχάλη Πεφάνη και της Θεώνης Πολίτη θέλει να φτάσει ψηλά στο χώρο της πυγμαχίας συνδυάζοντας σπουδές και αθλητισμό. Προπονητής του στην ομάδα της ΕΑΠ είναι ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος που είδε τον νεαρό αθλητή του να φορά το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αναμφίβολα μια τεράστια επιτυχία για έναν αθλητή που δεν έχει ακόμα συμπληρώσει δυο χρόνια στην πυγμαχία.

Πηγή: flashstar
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ