2012-11-03 12:00:06
Φωτογραφία για Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών: Όλοι και όλες στη 48ωρη Απεργία
"Τα νέα μέτρα εξαθλιώνουν και άλλο το λαό. Μας θέλουν εργαζόμενους με 400, χωρίς δικαιώματα, με συντάξεις πείνας, χωρίς ασφάλιση-γιατρό-φάρμακα, χωρίς δημόσια δωρεάν παιδεία και τη νεολαία αμόρφωτη. Ο στόχος τους είναι να πληρώσει την κρίση ο λαός, να γίνουμε σύγχρονοι ζητιάνοι για να τη γλιτώσουν και να βγουν πιο δυνατοί οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΠΑΤΡΑ

ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Να μην αφήσουμε να γίνουν τα Προσφυγικά το 2012 γκέτο ανέργων και εξαθλιωμένων. Να μη μείνουμε χωρίς ρεύμα-νερό-θέρμανση, χωρίς ιατρική-φαρμακευτική φροντίδα και παιδεία, χωρίς πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που μας αξίζουν.

Να απομονώσουμε τις ξεπουλημένες ηγεσίες που αποτελούν στο συνδικαλιστικό κίνημα το νεροκουβαλητή είτε των κυβερνήσεων είτε των εκλογικών σχεδιασμών των υπόλοιπων κομμάτων.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ-ΤΑΞΙΚΑ

Να ακουστεί βροντερά το «ΟΧΙ» στα νέα μέτρα, να μην μπορούν να ψηφίζουν και να περνάνε αντιλαϊκά μέτρα εις βάρος μας οι κυβερνήσεις τους, με τον αγώνα μας να δημιουργήσουμε συνθήκες ώστε να μη μπορεί να κυβερνήσουν.

ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Όσοι υποστηρίζουν πως θα διαπραγματευθούν «καλλίτερα» μέσα στην Έυρ. Ένωση λένε χοντρά ψέματα. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Η παραπέρα παραμονή στη λυκοσυμμαχία της πλουτοκρατίας, σημαίνει όλο και νέα αντιλαϊκά μέτρα και μνημόνια εις βάρος του λαού, γιατί σκοπός της ύπαρξης της είναι η κερδοφορία των μονοπωλίων και η προστασία των «δανειστών».

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Η μαζική-αποφασιστική-οργανωμένη συμμετοχή με περηφάνια και ευθύνη να γίνει σταθμός για νέα αγωνιστική κλιμάκωση και λαϊκή αντεπίθεση που θα παρασύρει και θα ανατρέψει αντιλαϊκές πολιτικές, τρόικα και μνημόνια.

Παλεύουμε: Να μην περάσουν τα μέτρα.

Για φιλολαϊκή ανάπτυξη, με δικαιώματα για μας και τα παιδιά μας.

Με αποδέσμευση από την Έυρ. Ένωση.

Την οριστική διαγραφή του χρέους.

Να περάσει ο πλούτος στα χέρια του λαού.

Όλοι και Όλες, οργανωμένα με τα πανό μας στις συγκεντρώσεις

στην Πλ. Γεωργίου 6 και 7 Νοέμβρη στις 10 το πρωί."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ