2012-11-03 14:21:03
Φωτογραφία για Αύριο Κ.Ο. της ΝΔ – Αισιοδοξία Μαξίμου ότι θα ψηφιστούν τα μέτρα
Ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς, που εισήλθε σε ένα δεκαήμερο Γολγοθά, στο διάστημα του οποίου θα κριθούν πολλά για το μέλλον της χώρας και θα δοκιμασθεί η συνοχή της κυβέρνησης, συγκάλεσε... για το μεσημέρι (13:00) της Κυριακής την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ., για να ενισχυθεί η συνοχή των βουλευτών.

Αισιοδοξία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν, έστω και με διαρροές οι οποίες αναμένονται λόγω των κλυδωνισμών στο ΠΑΣΟΚ και από τη σταθερή άρνηση της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσει τα εργασιακά.

O πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ενώ συναντήθηκε εκ νέου χθες το απόγευμα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξερχόμενος ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι ότι η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό είχε ενημερωτικό χαρακτήρα «για το πού βρισκόμαστε», αναφορικά τόσο στα μέτρα όσο και στον προϋπολογισμό. Ερωτηθείς εάν υπάρχει περιθώριο πολιτικής διαπραγμάτευσης, απάντησε «αυτό κάνουμε, συνέχεια». Στο ερώτημα «εάν η Δημοκρατική Αριστερά δεν ψηφίσει, σημαίνει ότι δεν στηρίζει και την κυβέρνηση», απάντησε: «Δεν τα γνωρίζω αυτά. Θα φανεί».
ipop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ