2012-11-03 22:36:01
Φωτογραφία για MVP... ΜΑΣΑΝΤΟ : ΜΑΤΣ ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΝΤΟΥ ΜΕ ΜΟΝΠΕΛΙΕ!
Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Πάουλο Μασάντο και δήλωσε έτοιμος να τα δώσει όλα κόντρα στους Γάλλους για την 4η αγωνιστική του Champions League.

«Είμαι ευτυχισμένος για το γκολ που πέτυχα, προσπαθούσα πάρα πολύ για να τα καταφέρω, το πέτυχα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε ο Μασάντο για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πριν απαντήσει σε ερώτηση για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, λέγοντας:

«Όλος ο κόσμος ξέρει τι θέση που αγωνίζομαι, εγώ είμαι διατεθειμένος να παίξω όπου μου ζητηθεί από τον προπονητή μου και να βοηθάω την ομάδα».

Για την εικόνα του αγώνα με τον ΟΦΗ, σχολίασε: «Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από την ισοπαλία με τον Άρη κι έπρεπε να μπούμε δυνατά στον αγώνα».

Ενώ για τον αγώνα με τη Μονπελιέ, ανέφερε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο κάτι που το είδαμε και στη Γαλλία».


Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια και αν αυτό επηρεάσει τον Ολυμπιακό κόντρα στους Γάλλους, απάντησε: «Προερχόμαστε από τρία-τέσσερα παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα και είναι λογικό να υπάρχει μια κόπωση στο παιχνίδι μας. Ο αγώνας με τη Μονπελιέ, είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς, θα πρέπει να ξεχάσουμε την κούραση. Είναι ένα ματς ζωής ή θανάτου. Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί».

Ο Πορτογάλος μετά την απονομή του βραβείου του MVP του αγώνα με τον ΟΦΗ, έκανε τις παραπάνω δηλώσεις και στη συνέχεια τον περίμενε ένα συνεργείο γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού, στο οποίο παραχώρησε συνέντευξη ενόψει του παιχνιδιού με τη Μονπελιέ, με το παρελθόν του στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπου έπαιξε σε Σεντ Ετιέν και Τουλούζ, να παίζει φυσικά το ρόλο του…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ