2012-11-05 13:08:23
Φωτογραφία για Ποιος πίκρανε την Pippa;
Συνοδευόμενη από τον πάμπλουτο τραπεζίτη Tom Kingston η Pippa έφθασε περιχαρής σε κλαμπ του... Λονδίνου για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον γιο του Bryan Ferry, Otis. Στο πλευρό του βρισκόταν η σύντροφός του, Edie Campbell, η οποία φέρεται να επιτέθηκε φραστικά στην αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Δεν ήταν τόσο επίθεση όσο ειρωνεία, λένε οι αυτήκοοι σύμφωνα με την Daily Mail, για τον οδηγό πάρτι που μόλις κυκλοφόρησε υπό το όνομα της Pippa. Άλλωστε οι γυναίκες αυτής της... κοινωνίας ξέρουν πώς να είναι σκληρές η μία με την άλλη. Η Pippa απογοητεύτηκε αλλά δεν «μάσησε» και απάντησε αμέσως κι ευθέως και η άλλη κοπέλα, που φίλοι της έχουν να το λένε για την ειλικρίνεια, την ντομπροσύνη και τον δυναμισμό της δεν κάθισε... σιωπηλή.

Άλλωστε και οι λοιπές κυρίες τηw παρέας συμμερίζονταν την άποψη της Edie για το βιβλίο της Pippa και τα γενικότερα σχόλια την πλήγωσαν. Ωστόσο, προς εμψύχωσή της κατέφθασε ο μικρότερος αδερφός του Otis, Isaac. Λίγες ώρες μετά η Pippa εθεάθη να φεύγει από το κλαμπ με τον Tom Kingston, αν και αποχώρησαν εν τέλει με διαφορετικά αυτοκίνητα.


Στο μεταξύ φήμες έχει πυροδοτήσει η νεαρή αδερφή της Kate Middleton με τα αλλεπάλληλα ραντεβού της τις τελευταίες εβδομάδες με όλους τους διαθέσιμους, πλούσιος και όμορφους εργένηδες του Λονδίνου καθώς φαίνεται πως αποφάσισε να εξαργυρώσει την αναγνωρισιμότητά της και με το παραπάνω!

 

Κι αν και στο μέσο της εβδομάδας εθεάθη με το αμόρε της James Matthews, που φίλοι της λένε ότι έχει ήδη σχέση μαζί του και είναι συχνές οι ρομαντικές τους συναντήσεις, ενώ είναι γοητευμένοι ο ένας από τον άλλο, η Pippa εμφανίστηκε με νέο συνοδό, τον επίσης τραπεζίτη Tom Kingston. Μόλις την Πέμπτη εθεάθησαν να φεύγουν από κοσμικό εστιατόριο της βρετανικής πρωτεύουσας αν και προτίμησαν να αποχωρήσουν με διαφορετικά αυτοκίνητα. Ο 34χρονος Kingston είναι ο σύντροφος της πρώην αγαπημένης του πρίγκιπα William, Natalie Hicks-Lobbecke κι ένας από τους πιο πολύφερνους γαμπρούς της χώρας. Θεωρείται απίστευτα γοητετικός, με καλούς τρόπους και πολύ δημοφιλής στις γυναίκες, από τους άνδρες που οπωσδήποτε θέλεις να γνωρίσεις στη μαμά σου (χαρά στην Carole Middleton!).

O Τom και η Pippa, ωστόσο, είχαν θεαθεί να φλερτάρουν και να γελάνε συνθηματικά πριν από έναν χρόνο, ενώ παρακολουθούσαν αγώνες τένις στην Ο2 Arena του Λονδίνου, ώστε οι περισσότεροι να θεωρούν και τα πρόσφατα ραντεβού τους ένα αθώο φλερτ, αλλά όσο είναι και οι δύο ελεύθεροι οι φήμες οργιάζουν. Κανείς δεν ξέρει βέβαια πώς αντέδρασε ο James -αν είναι ο νυν σύντροφος- στις εικόνες του ζευγαριού.

 

Πάντως, όλοι αναγνωρίζουν ότι η νεαρή αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ διαθέτει γούστο, καθώς έχει μαρκάρει όλους τους όμορφους εργένηδες της καλής κοινωνίας του Λονδίνου.
real
pontikonews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ