2012-11-06 13:50:26
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ : ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
Ο Βασίλης Καραπιάλης μίλησε στο "woop.gr" για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονπελιέ.

Αναλυτικά Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του σύγχρονου Ολυμπιακού είναι αδιαμφισβήτητα ο Βασίλης Καραπιάλης.

Ο παλαίμαχος άσος των ερυθρόλευκων ήταν εκ των κορυφαίων της πρόκρισης του Ολυμπιακού επί της Μονακό 20 χρόνια πριν (την περίοδο 1992-1993) για το Κύπελλο Κυπελλούχων και στις δηλώσεις του εξέφρασε την άποψή του για το που θα κριθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ απόψε (21:45).

Ο Καραπιάλης τόνισε ότι είναι ένα δύσκολο ματς και θέλει μεγάλη προσοχή η γαλλική ομάδα, ειδικά στις αντεπιθέσεις.

Ο παλαίμαχος άσος είπε ότι αν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα ο Ολυμπιακός και με τη βοήθεια του κόσμου του μπορεί να πετύχει ένα γκολ και να πάρει την πολύ σημαντική νίκη.

Ο πρώην άσος των ερυθρόλευκων ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να ξεγελαστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού από την επικράτηση στη Γαλλία και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι καθώς πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Καραπιάλη:

Για το ματς με τη Μονπελιέ: «Είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς η Μονπελιέ είναι πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει η επικράτηση του Ολυμπιακού στη Γαλλία και γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη συγκέντρωση για να έρθει στο τέλος η πολυπόθητη νίκη».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Το ματς θα κριθεί στη θέληση για τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι μπορούν να… ανοίξουν το δρόμο για την πρόκριση. Μπορεί να μείναμε λίγο πίσω στην αρχή, αλλά με δύο νίκες τώρα μπαίνουμε ξανά γερά στο κόλπο της πρόκρισης».

Για το που θα κριθεί αγωνιστικά η αναμέτρηση: «Αρχικά, η ομάδα μας πρέπει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Δεν πρέπει να αφεθούν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, καθώς ένα λάθος και μία κακή στιγμή μπορεί να αποβεί μοιραία. Ένα καλό ξεκίνημα και ένα γρήγορο γκολ, μπορούν να βοηθήσουν ώστε ο Ολυμπιακός και με τη βοήθεια του κόσμου του να πάρει τη νίκη.

Πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείριση και οι γραμμές να είναι κοντά μεταξύ τους. Ιδιαίτερο βάρος πρέπει να δοθεί στο κέντρο, όπου και πιστεύω ότι θα κριθεί το ματς. Οι Γάλλοι είναι γρήγορη ομάδα και αθλητική και δεν πρέπει σε κανένα σημείο να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μονακό το 1992, όπου ήταν μέλος της ομάδας: «Αυτή ήταν μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό, κόντρα σε μία ομάδα με πολύ μεγάλο μπάτζετ. Η πρόκριση κρίθηκε και στα δύο παιχνίδια, όχι μόνο στην επικράτηση στη Γαλλία, καθώς στο ματς στην Ελλάδα δυσκολευτήκαμε πολύ. Οι γαλλικές ομάδες είναι δύσκολες και θέλουν μεγάλη προσοχή».

Και ένα προγνωστικό για το ματς: «Θέλει ερώτηση; Άσος ξερός (γέλια). Αν ο Ολυμπιακός κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, τότε θα πάρει τη νίκη καθώς είμαι σίγουρος ότι θα βάλει γκολ και με τη βοήθεια του κόσμου».

Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!
 
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ουρλιαχτά στο διάστημα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ουρλιαχτά στο διάστημα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ