2012-11-08 03:13:02
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκαν εγκληματικές οργανώσεις στη Σάμο
Δύο εγκληματικές οργανώσεις με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση εξαρθρώθηκαν στη Σάμο. Στα κυκλώματα συμμετείχε μεγάλος αριθμός ατόμων... οι οποίοι διέπραξαν κακουργήματα που αφορούν παραβάσεις του Νόμου περί των ναρκωτικών, την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, του νόμου περί αρχαιοκαπηλίας και του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών.

Προηγήθηκε πολύμηνη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου υπό την εποπτεία, τον συντονισμό και την καθοδήγηση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου αλλά και του αστυνομικού Διευθυντή Σάμου, συγκέντρωση και ανάλυση στοιχείων και άρση απορρήτου της τηλεφωνικής ανταπόκρισης ατόμων.

Χτες οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου και συνελήφθησαν από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι σήμερα δεκατρία άτομα τα οποία συμμετείχαν και δρούσαν με διακριτούς ρόλους ο καθένας , στις προαναφερόμενες εγκληματικές οργανώσεις.


Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικών λειτουργών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, δενδρυλλίων κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας , όπλα και εκρηκτικά, αρχαία χρυσά νομίσματα αρχαία αγάλματα και πλήθος εγγράφων και αποδείξεων που έχουν σχέση με τις δραστηριότητες των εγκληματικών οργανώσεων.

Στις συγκεκριμένες οργανώσεις όπως διαπιστώθηκε εμπλέκονται συνολικά 60 άτομα τα οποία κατηγορούνται για παράβαση του σχετικού νόμου, μεταξύ των οποίων και πρόσωπα έγκλειστα σε σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ