2012-11-08 04:35:46
Φωτογραφία για Σοκαριστικό δυστύχημα σε μετρό της Αγγλίας! 16χρονη έπεσε ανάμεσα στο τρένο και την αποβάθρα...
Η 16χρονη Georgia Varley από το Λίβερπουλ έχασε τη ζωή της τον περασμένο Οκτώβριο, όταν επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο. Συγκεκριμένα το άτυχο κορίτσι πήγε να πάρει το τρένο από τον σταθμό James Street στο κέντρο της πόλης, όμως τότε συνέβη το μοιραίο περιστατικό. Η κοπέλα βρέθηκε ανάμεσα σε συρμό και αποβάθρα, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να χάσει τη ζωή της Όπως λέγεται ο κατηγορούμενος για το δυστύχημα είναι ο 45χρονος Christopher McGee, ένας φρουρός που εργάζεται για πάνω από 20 χρόνια στα τρένα. Ο εν λόγω κύριος, φέρεται να έκανε σήμα στην οδηγό, Belinda Nicholson, πως ήταν ασφαλές το τρένο να φύγει από το σταθμό.

Ο McGee λοιπόν, εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Λίβερπουλ, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Εκείνος όμως από την πλευρά του αρνήθηκε πως φταίει αυτός, για το περιστατικό, καθώς όπως αναφέρει, η Georgia, την στιγμή που έκανε σήμα στην οδηγό να αποχωρήσει, είχε απομακρυνθεί από το τρένο. Όταν όμως ο συρμός άρχισε να αποχωρεί η 16χρονη επέστρεψε και άρχισε να χτυπά τα παράθυρα, ενώ αμέσως μετά βρέθηκε στις γραμμές του τρένου!


Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως ο εισαγγελέας Nicolas Johnson έπαιξε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων, από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, στο οποίο όντως δείχνει το 16χρονο κορίτσι, να ακουμπά το τρένο, την ώρα που αυτό κινούνταν (δείτε κεντρική φωτό)! Ο κ. Johnson ακόμα αναφέρει, πως η κοπέλα ήταν πολύ μεθυσμένη, ενώ υπήρχαν στον οργανισμό της ίχνη ναρκωτικών!

Τώρα όσον αφορά την οδηγό, αυτή σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ήταν τυφλή και δεν μπορούσε να δει τι συμβαίνει στη πλατφόρμα, μάλιστα ο φρουρός, για να δώσει εντολή στο τρένο να ξεκινήσει, πάτησε δύο φορές σε ένα εσωτερικό κουδούνι, ενώ η οδηγός ανταπέδωσε με δύο κουδουνίσματα, κάνοντας έτσι σαφές ότι κατάλαβε πως μπορεί να ξεκινήσει!

Λίγο αργότερα στο δικαστήριο παίχτηκε ένα άλλο βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, με την Georgia και τους φίλους της, να βρίσκονται νωρίτερο το ίδιο βράδυ, σε έναν άλλο σταθμό. Η 16χρονη που φορούσε ένα μαύρο φόρεμα και τακούνια, φαίνεται να πέφτει πάνω σε ένα γραφείο εισιτηρίων και δύο φορές στο τρένο του σταθμού! Επίσης κάποια στιγμή μπέρδεψε τους σταθμούς και κατέβηκε κατά λάθος στον σταθμό Meols, εκεί την τράβηξαν πίσω οι φίλοι της, ενώ αρκετοί επιβάτες κρατούσαν τη πόρτα ανοιχτή, για να μην γίνει κάποιο ατύχημα... Θέλοντας δηλαδή με αυτό το τρόπο, να δείξει πως ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση της κοπέλας λόγω μέθης.

Όσον αφορά τώρα το μοιραίο ατύχημα, ο εισαγγελέας ισχυρίζεται πως ο McGee έδωσε σήμα στο τρένο για να φύγει, ενώ είχε δει την Georgia να ακουμπά το τρένο, καθώς είχε καταλάβει πως η κοπέλα ήταν πολύ μεθυσμένη. Προφανώς ο ίδιος δεν είχε φανταστεί ούτε στον πιο τρελό του εφιάλτη τι θα ακολουθούσε εκείνο το βράδυ. Ο 45χρονος φρουρός, αμέσως όμως μόλις είδε την κοπέλα να βρίσκεται κάτω από το τρένο, έδωσε το σήμα έκτακτης ανάγκης, με αποτέλεσμα το τρένο να σταματήσει άμεσα! Το κακό ωστόσο, είχε ήδη γίνει, αφού είχε κινηθεί 33 μέτρα. Το πιο σοκαριστικό της όλης κατάστασης είναι οι δηλώσεις του McGee στην αστυνομία, πως όταν αντίκρισε την νεαρή κοπέλα αυτή ήταν εντελώς κατεστραμμένη...

Η υπόθεση πάντως ακόμα συνεχίζεται...

Η 16χρονη Georgia Varley

Ο φρουρός Christopher McGee
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ