2012-11-08 22:16:26
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ... ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΠΟ ΖΑΡΝΤΙΜ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στάθηκε στην σημασία του αγώνα με την ΑΕΚ και τόνισε στους παίκτες του ότι θα τους μιλήσει αναλυτικά για τον συγκεκριμένο αγώνα στην προπόνηση της Παρασκευής.

Το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού προς τους παίκτες του για την ΑΕΚ ήταν πως... «πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπου πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να κερδίσουμε», αλλά γενικότερα δεν είπε κάτι άλλο για τον αγώνα στους ερυθρόλευκους.

«Για την ΑΕΚ θα τα πούμε αναλυτικά την Παρασκευή», τους μετέφερε σχετικά.

Ο Ζαρντίμ που έριξε αρκετό βάρος σε ζητήματα τεχνικής έκανε πολλές δοκιμές στο διπλό της ομάδας, ανακατεύοντας πολύ τους παίκτες του.

Πιθανότητες για το αρχικό σχήμα έχουν πλέον οι Ιμπαγάσα (που είναι πολύ ανεβασμένος στις τελευταίες προπονήσεις με γκολ σε διπλά και πολύ ωραίες ασίστ), Τζιμπούρ, Φουστέρ και Παπάζογλου (εάν δεν προλάβει τον αγώνα ο Μανωλάς). Πάντως ο προπονητής των ερυθρόλευκων δεν προσανατολίζεται στο να κάνει πάνω από 2 με 3 αλλαγές στην βασική ενδεκάδα.

Υπάρχει δε ένα σενάριο να πάει ο Μοντέστο στο κέντρο της άμυνας. Από τη στιγμή όμως που θα κάνει δοκιμές ενδεκάδας και την Παρασκευή και το Σάββατο θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις το Σάββατο. Όσον αφορά την άμυνα πάντως σημαντικό ρόλο θα παίξει το εάν καταφέρει να είναι έτοιμος ο Μανωλάς ή ακόμα και ο Κοντρέρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ