2012-11-13 13:55:40
Φωτογραφία για Σφίγγει ο κλοιός για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα
Σφίγγει ο κλοιός για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Προ των πυλών η απομάκρυνση του μετά την άσχημη εμφάνιση στην Κέρκυρα. Διαβάστε τις εξελίξεις.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρίσκεται πλέον σε μειονεκτική θέση καθώς το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό είναι πλέον πολύ πιθανό.

Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα ήταν ένα ακόμα άσχημο αποτέλεσμα των "πρασίνων" στο πρωτάθλημα που δυσχέρανε την θέση του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, οι παίκτες του Πορτογάλου προπονητή κινήθηκαν στην μετριότατη και πλέον οι στόχοι των "πρασίνων" την φετινή σεζόν απομακρύνονται.

Φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο ότι υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης από τις κακές εμφανίσεις της ομάδας που δεν δείχνει ότι μπορεί να ορθοποδήσει.

Στελέχη του Παναθηναϊκού έχουν εκφράσει εδώ και καιρό τον προβληματισμό τους ο οποίος μεγάλωσε μετά την ισοπαλία στην Κέρκυρα.


Ο Φερέιρα βρίσκεται στα σχοινιά και ο κλοιός σφίγγει γύρω του καθημερινά. Ο Γιάννης Αλαφούζος δηλώνει ότι στηρίζει τον Φερέιρα μετά από κάθε άσχημο αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού, ωστόσο αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει και μετά το χθεσινό (12/11) αποτέλεσμα με την Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τον Τύπο ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται για πρώτη φορά προβληματισμένος με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και σκέφτεται σοβαρά την αντικατάσταση του με υπηρεσιακό προπονητή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου και η έλευση ενός μεταβατικού προπονητή στην ομάδα, με τα ονόματα του Χουάν Ραμόν Ρότσα και του Γιάννη Αναστασίου να βρίσκονται στη σκέψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, είναι πλέον ορατή.

Σε περίπτωση απομάκρυνσης του Φερέιρα, θα γίνει πρώτα συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και μετά θα παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση για τον Πορτογάλο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επίθεση Κούγια σε Μαρινάκη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επίθεση Κούγια σε Μαρινάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ