2012-11-13 13:54:09
Φωτογραφία για Επίθεση Κούγια σε Μαρινάκη
Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια "από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τις μετοχές του Κόκκαλη, υπάρχει χούντα". Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή ήταν προσκεκλημένος της εκπομπής "Δίκη" στον ΣΚΑΪ

"Από την στιγμή, που ο Μαρινάκης πήρε τις μετοχές του Κόκκαλη, στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει χούντα" είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή "Δίκη" που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή, είναι προσκεκλημένος και πραγματοποιεί σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Ο κ.Κούγιας υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός, μέσω των προπονητών των ακαδημιών ή πρώην ποδοσφαιριστών "ελέγχει" την πλειοψηφία των ομάδων της Superleague. "Το 2009, κουμάντο έκανε ο Πατέρας, από το 2010 και μετά κάνει κουμάντο ο Μαρινάκης" Στην συνέχεια ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε σε συνομιλίες που υπήρχαν στις κασέτες από το σκάνδαλο με τα "ύποπτα παιχνίδια". Όπως με τις συνομιλίες για τον διαιτητή Δαλούκα, αλλά και για την συνομιλία που αναφερόταν στον διαιτητή Σιδηρόπουλο.


Στην συνέχεια των δηλώσεων του ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον κ. Σαλονίκη.

Ο κ. Κούγιας υποστήριξε πως ο Σαλονίκης του ζήτησε να αναβάλει την συνέντευξη Τύπου (9/3/2011) που θα έκανε και να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά αρνήθηκε.

Επίσης, στην συνέχεια των αναφορών του ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στις ηχογραφημένες κασέτες του σκανδάλου με τα "ύποπτα παιχνίδια" και αφορούσαν την ομάδα της Παναχαϊκής.

Κάπου εκεί έκανε τηλεφωνική παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος χαρακτήρισε μυθομανή τον Αλέξη Κούγια και την όλη υπόθεση με τις κασέτες και τα "ύποπτα παιχνίδια" ένα φιάσκο.

Στην συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας πήρε και πάλι τον λόγο και αναφέρθηκε σε ένα παιχνίδι της Κορίνθου με την Παναχαϊκή, λέγοντας που θα γινόταν επεισόδιο εναντίον του και σε έναν αγώνα της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟ Ρουφ στην Πάτρα όπου και πάλι θα γίνονταν επεισόδια.

Παρέμβαση επίσης έκαναν για τα λεγόμενα του κ. Κούγια οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Πέτρος Σταθάκης και κλείνοντας ο Κούγιας αναφέρθηκε και πάλι στα παιχνίδια της Παναχαϊκής και στην τιμωρία της στο ματς με την Χερσόνησο για δωροδοκία λέγοντας πως μίλησε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο για να σώσει την ομάδα της Πάτρας και ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ του είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπέμποντας τον στον Μαρινάκη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ