2012-11-13 14:28:04
Φωτογραφία για Αστική απλότητα: Bogart στο Κολωνάκι
H modern-vintage ατμόσφαιρα, ο επώνυμος φωτισμός και τα τολμηρά γραφιστικά στοιχεία είναι στοιχεία μοναδικότητας στο νέο bar-restaurant Bogart, στο Κολωνάκι, που διαμόρφωσε το Studio Omerta.

H οδός Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι ανανεώνεται με το bar-restaurant Bogart να καταλαμβάνει τη θέση του παλιού Lalu, στον αριθμό 1. Το όνομά του αποδίδεται τόσο στον έντονα arty χαρακτήρα του χώρου όσο και στο απόλυτα αστικό και άνετο στυλ που αποτίει φόρο τιμής στον cult-icon ηθοποιό Humphrey Bogart.

 

Την ανακαίνιση ανέλαβε το Studio Omerta, που κινήθηκε κυρίως σε ψυχρές αποχρώσεις του απαλού μοβ και του μαύρου, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη σημασία στο φωτισμό και τις λεπτομέρειες που τονίζουν το urban ύφος. Πιο συγκεκριμένα, το αδρό αποτέλεσμα του εμφανούς τσιμέντου επιτυγχάνεται σε ορισμένους τοίχους με μια έξυπνη επικάλυψη γκρίζας μπογιάς
. Τα φλασάκια της Flos συνυπάρχουν με μαύρα γωνιώδη μεταλλικά φωτιστικά ειδικά σχεδιασμένα για την περίσταση και τη σφαίρα «Raimond» με LED του οίκου Moooi. Οι λάμψεις του πολλαπλασιάζονται σε χιλιάδες αντικατοπτρισμούς μέσα από τους καθρέφτες στους τοίχους του ελαφρώς υπερυψωμένου και σοφιστικέ χώρου του εστιατορίου. Εκεί, το μαύρο ξύλινο πάτωμα και οι δερμάτινοι καναπέδες δίνουν οργανικό τόνο στην πολυτέλεια. Το μενού προτείνει διεθνείς γεύσεις με burgers, ζυμαρικά, ακόμη και κοτόπουλο tandoori υπό τους mainstream ήχους διαφορετικών καθημερινά events. Εκτός από τον ήρωα στον πίνακα-κολάζ κοντά στο τραπέζι VIP και μία μπλε γραφίστικη φιγούρα D.J. «χαιρετά» τους θαμώνες.

http://www.deconow.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ