2012-11-15 20:18:39
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Με τις γνωστές απουσίες των Αναστασόπουλου και Τσουνάμη συνεχίζεται η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αύριο η τελευταία προπόνηση, στην συνέχεια πετάει η αποστολή για Αθήνα.

Με διπλό πρόγραμμα συνεχίστηκε σήμερα η προπόνηση της Κέρκυρας, καθώς το πρωί οι παίκτες βρέθηκαν στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Άκης Μάντζιος αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος στα σουτ και στις σέντρες, καθώς έτσι πιστεύει πως μπορεί να απειλήσει την άμυνα του Ολυμπιακού.

Στο τέλος έγινε και εσωτερικό διπλό, στο οποίο ο προπονητής των Φαιάκων έκανε συνεχώς διορθώσεις προκειμένου να περάσει στους παίκτες το τα ανάλογα μηνύματα.

Απόντες ήταν για ακόμα μία μέρα οι Αναστασόπουλος και Τσουνάμης, που δεν υπολογίζονται για το ματς στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο πρώτος έχει συμπληρώσει 4 κάρτες και εκμεταλλεύεται το γεγονός για να ξεκουράσει την μέση του, ενώ ο έτερος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Ατομικό έκανε επίσης και ο Ηλιάδης, καθώς και αυτός είναι τιμωρημένος για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο, που θα γίνει η τελευταία προπόνηση στην Κέρκυρα και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει για Αθήνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ