2012-11-16 15:45:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Το καθεστώς εκκαθάρισης της Αχαϊκής δεν...γνωρίζει τι θα πει ρύθμιση δανείων!
Εν μέσω κρίσης και δραματικής συρρίκνωσης των εισοδημάτων των πολιτών, το καθεστώς εκκαθάρισης της Αχαίκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, είναι το μοναδικό στο σύνολο του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος της χώρας που ...δεν γνωρίζει τι θα πει ρύθμιση δανείων.

Τις τελευταίες ημέρες δεκάδες δανειολήπτες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στος υποχρεώσεις τους λόγω των επώδυνων οικονομικών μέτρων και πολλές φορές εξαιτίας της απώλειας της εργασίας τους, δέχονται τηλεφωνήματα για λογαριασμό του εκκαθαριστή της "Αχαϊκής".

Οι ίδιοι προθυμοποιούνται να διευθετήσουν τις οφειλές τους, ζητώντας όμως να ρυθμιστεί το δάνειό τους με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Η απάντηση που παίρνουν είναι αρνητική. Και φυσικά δεν ευθύνονται γι' αυτό οι εναπομείναντες υπάλληλοι της Τράπεζας. Απλώς η εντολή που έχουν λάβει από τον εκκαθαριστή, είναι οτι δεν υφίοσταται καθεστώς ρύθμισης για τα "κόκκινα" δάνεια της Συνεταιριστικής τράπεζας.

Να σημειωθεί μάλιστα οτι όλα αυτά τα προωτοφανή συμβαίνουν την ώρα που οι υπόλοιπες Τράπεζες δέχονται να ρυθμίσουν δάνεια και την περίοδο που βρίσκεται στο τελικό της στάδιο η συζήτηση για τον Νόμο που και επισήμως θα εισαγάγει τις ρυθμίσεις των δανείων προς όφελος των δανειοληπτών

Αλήθεια, η Τράπεζα της Ελλάδος τι απαντά;

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ