2012-11-17 03:59:03
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ... ΒΑΛΙΤΣΕΣ Ο ΝΤΟΡΣΕΪ
Τις τελευταίες ώρες διαμονής του στην Αθήνα φαίνεται πως περνάει ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός σέντερ που πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook ότι επισκέπτεται για τελευταία φορά τα αγαπημένα του στέκια στην Γλυφάδα, κάτι που σημαίνει ότι μέσα στο σαββατοκύριακο θα αναχωρήσει για την Αμερική.

Ο Ντόρσεϊ, που έμεινε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα για να διευθετήσει κάποια προσωπικά θέματα, δεν έχει βρει ακόμα την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Προπονήθηκε κάποιες μέρες με τον Πανιώνιο για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, ενώ κάποιες φήμες που ήθελαν τους «κυανέρυθρους» να εξετάζουν την απόκτησή του δεν είχαν βάση, όπως άλλωστε και τα όσα υποστήριζε περί προτάσεων από το ΝΒΑ.

Ως γνωστό, βάσει των όρων αποδέσμευσής του από τον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να αγωνιστεί σε ομάδα που παίζει φέτος στην Ευρωλίγκα, αν και είναι δύσκολο κάποιος ευρωπαϊκός σύλλογος να τον εμπιστευτεί μετά τα κρούσματα απειθαρχίας και κακής συμπεριφοράς που έδειξε κατά τη θητεία του στους «ερυθρόλευκους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ