2012-11-19 10:12:03
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΑΛΚΕ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Οι Μπένεντικτ Χέβεντες και Γιαν Κλας Χούντελααρ έχουν αναλάβει μαζί με τον προπονητή τους, Χουμπ Στέφενς, να ρίξουν τους τόνους στα αποδυτήρια της Σάλκε ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η επιχείρηση συσπείρωσης και επαναφοράς της ηρεμίας στα αποδυτήρια της Σάλκε είναι ακόμα σε εξέλιξη ενόψει Ολυμπιακού στο Γκεζελκίρχεν. Ο αρχηγός Μπένεντικτ Χέβεντες μαζί με τον Ολλανδό σταρ Γιαν Κλας Χούντελααρ και τον τεχνικό της ομάδας, προσπαθούν από την κυριακάτικη προπόνηση κιόλας να μειωθεί η ένταση και ο εκνευρισμός που υπάρχει, προκειμένου να πάει η Σάλκε με όσο το δυνατόν πιο καλή ψυχολογία να αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους.

Η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τους Γερμανούς, που πρέπει να βελτιώσουν για τα καλά το αρνητικό κλίμα και να παρουσιαστούν δυνατοί και έτοιμοι για το καθοριστικό παιχνίδι της Τετάρτης.

Το κατά πόσον θα το πετύχουν αυτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Από σήμερα και μετά άπαντες δείχνουν διατεθειμένοι να επικεντρωθούν μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και να επιδιώξουν μία καλή παρουσία και ένα ανάλογο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ