2012-11-19 13:08:35
Φωτογραφία για Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι τετράδας στην Τρίπολη
Στην Τρίπολη πέφτει σήμερα η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, με τον Αστέρα να φιλοξενεί τον Ατρόμητο (19:30, Novasports 2) σε αναμέτρηση μεγάλης βαθμολογικής σημασίας

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση (έχουν από 17 βαθμούς), που σημαίνει ότι ο νικητής «ξεφορτώνεται», τουλάχιστον προσωρινά, τον αντίπαλό του και πλησιάζει τον τρίτο Πανιώνιο στον ένα βαθμό. Οι Αρκάδες είναι μία από τις τρεις ομάδες του πρωταθλήματος (Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ οι άλλες δύο) που μετρούν μόνο νίκες στην έδρα τους και θα επιδιώξουν να διευρύνουν το σερί στις πέντε συνεχείς επιτυχίες εντός έδρας.

Από την άλλη πλευρά, όμως, έχουν να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο που φαίνεται πως έχει ξεπεράσει την περίοδο μετριότητας που τον χαρακτήριζε και εμφανίζει διαρκή άνοδο. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων, πάντως, είναι οι «γρανιτένιες» άμυνές τους, αφού με παθητικό μόλις πέντε τερμάτων η κάθε μία είναι, μαζί με εκείνη του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, οι καλύτερες στη διοργάνωση.

Αντίθετα, η επίθεσή τους δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από εκείνες που «βγάζουν φωτιές», καθώς με ενεργητικό 12 γκολ ο Αστέρας και μόλις 9 ο Ατρόμητος είναι φανερό ότι πρόκειται για δύο ομάδες που στηρίζουν την αγωνιστική φιλοσοφία τους πρωτίστως στη σωστή οργάνωση του παιχνιδιού και την καλή αμυντική λειτουργία.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ