2012-11-19 13:20:02
Φωτογραφία για 25χρόνος στην Ξάνθη προσποιόταν τον διαχειριστή για να αποσπάσει χρήματα!
Ο δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο διαχειριστικής εταιρία αποπειράθηκε να αποσπάσει χρηματικό ποσό που προοριζόταν για την εξόφληση κοινοχρήστων -Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, εδώ και μερικές εβδομάδες ξεκίνησαν οι καταγγελίες για αντίστοιχα περιστατικά Συνελήφθη την Κυριακή (18-11-2012) το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα απάτης.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος, το ίδιο βράδυ (18-11-2012), μετέβη στο σπίτι 50χρονου ημεδαπού, όπου προσποιούμενος τον υπάλληλο διαχειριστικής εταιρίας, αποπειράθηκε να αποσπάσει από αυτόν, το χρηματικό ποσό που προοριζόταν για την εξόφληση των κοινοχρήστων, χωρίς όμως να τα καταφέρει διότι έγινε αντιληπτός.

Ακολούθως, ο 50χρονος ενημέρωσε το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και άμεσα οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ