2012-03-23 19:24:38
Φωτογραφία για «Δεν τελείωσε τίποτα»
Δεν παραλείπει να τονίζει σε καθημερινή βάση στους παίκτες του Ολυμπιακού ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ως προς το πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το μήνυμα του Τσινγκούρι προς τους παίκτες του στην προπόνηση της Παρασκευής ήταν ότι «δεν τελείωσε τίποτα στο πρωτάθλημα. Ακόμα δεν έχει κριθεί κάτι», ζητώντας τους παράλληλα να συνεχίσουν την μεγάλη τους προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Ο ίδιος αξιώνει από εκείνους σοβαρότητα, προσήλωση, πειθαρχία και χαμηλούς τόνους έως το τέλος.

Ο Βαλβέρδε περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν το καλύτερο δυνατό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή και να πετύχουν μία ακόμα νίκη στην Σούπερ Λίγκα ενώπιον του κοινού τους. Από την άλλη πάντως ήταν ευχαριστημένος από τη νίκη τους στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Βέβαια ήθελε να είχαν σημειώσει πιο πολλά γκολ στο εν λόγω παιχνίδι του Καραϊσκάκη. Γενικά το κλίμα στην προπόνηση ήταν πολύ καλό με τους ποδοσφαιριστές να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία.

Σχετικά με την ενδεκάδα για τον αγώνα με τους Αρκάδες ο Ισπανός δεν έδειξε κάτι την Παρασκευή. Ενδεχομένως να κάνει πιο ξεκάθαρες δοκιμές για το αρχικό σχήμα στην προπόνηση του Σαββάτου. Βάσει των πληροφοριών και των ενδείξεων πάντως θα κάνει αλλαγές στον Ολυμπιακό σε σχέση με το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.
www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ