2012-11-24 11:31:53
Φωτογραφία για Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Αντσελότι
Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κάρλο Αντσελότι ελπίζει ότι ο αγώνας κόντρα στην Τρουά θα αποτελέσει την απαρχή ενός καινούριου ξεκινήματος στο πρωτάθλημα. Οι Πρωτευουσιάνοι δεν έχουν κερδίσει τα τρία τελευταία τους παιχνίδια, με δύο σερί εντός έδρας ήττες, μένοντας δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί ότι η αγωνιστική κατάσταση του συλλόγου δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά η νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου στο Champions League θα βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στις επιτυχίες και εντός συνόρων.

«Δε νομίζω ότι όλα τα προβλήματα μας έχουν λυθεί. Έτσι ο αγώνας κόντρα στην Τρουά είναι σημαντικός γιατί θα πρέπει να δείξουμε την ίδια συμπεριφορά σαν και αυτή που δείξαμε στο Κίεβο. Αυτός είναι ο ελάχιστος στόχος που έχουμε αυτή τη στιγμή», τόνισε και συνέχισε:

«Παίξαμε πολύ καλά στο Κίεβο και θα χρειαστεί να κερδίσουμε περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να επαναλάβουμε τις εμφανίσεις που κάναμε στην αρχή της περιόδου.


Μετά τον αγώνα με τη Ρεν αντιμετωπίζαμε δυσκολίες, γιατί χάσαμε και από τη Σεντ Ετιέν. Δε γίνεται να χάνουμε δύο σερί αγώνες στην έδρα μας. Άρα έχουμε ακόμη κάποια θέματα να λύσουμε, ο τρόπος που αντιδράσαμε στην Ουκρανία ήταν πολύ καλός. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στη Γαλλία».

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενισχύεται με την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που έλειψε στα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

«Ο Ζλάταν δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και άνεση στο σύλλογο με την ποιότητα του. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που επιστρέφει στο σύνολο», σχολίασε ο 53χρονος τεχνικός.

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποιό είναι το καλύτερο smartphone;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποιό είναι το καλύτερο smartphone;
Τι σου έκανα ρε μαλ...α;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Τι σου έκανα ρε μαλ...α;"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ