2012-11-26 16:08:04
Φωτογραφία για Τιμωρία χωρίς έγκλημα!
Με αφορμή την πρόσφατη τιμωρία έξι (6) συναδέλφων που ανήκουν στο Επιστημονικό Προσωπικό του Οργανισμού (Μηχανικοί) στη Δ/νση Περιουσίας, έχουμε να... παρατηρήσουμε ότι για πολλούς λόγους αυτή η πράξη ξενίζει τον κάθε συνάδελφο και προδιαγράφει τη δική μας αυτονόητη και με κάθε πρόσφορο τρόπο αντίδραση.

Δεν πείθουν κανένα οι αιτιάσεις για «μη τήρηση του ωραρίου εργασίας» κλπ, σε εργαζόμενους που η φύση της δουλειάς τους είναι τέτοια που συχνότατα απαιτείται να απασχολούνται αμισθί εκτός του ωραρίου τους και στον Οργανισμό που ανέχεται Διευθυντές με «μειωμένο» ωράριο, «ελέγχοντες» εντελώς ανεξέλεγκτους, ημέτερους κλπ.

Πως γίνεται και οι μόνοι που δεν τηρούν το ωράριο ανάμεσα 7.500 Ταχυδρομικούς να είναι αυτοί οι έξι (6) που πρότειναν και για τους περισσότερους από όσους γνωρίζουν το θέμα τεκμηρίωσαν για το καλό της εταιρείας τη μη εγκατάσταση του Συνεργείου αυτοκινήτων στο παλιό ΚΔΑ, μόνο οι «τιμωροί» τους μπορούν να το εξηγήσουν!


Οι «κακές» γλώσσες μιλάνε για συμφέροντα, ότι κάποια «δουλειά» χάλασε!

Να τις πιστέψουμε;

Επειδή το ζήτημα είναι σοβαρό και επειδή λόγω των αλλοπρόσαλλων χειρισμών με κάθε βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι θα έχει συνέχεια και σε αίθουσες εκτός ΕΛΤΑ, θεωρούμε ότι πρέπει, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του και στη συνέχεια σχετικής έφεσης των εμπλεκομένων, ο Δ/νων Σύμβουλος να κλείσει το θέμα της τιμωρίας των Μηχανικών.

Γιατί ο λόγος της τιμωρίας τους (τήρηση ωραρίου) είναι προσχηματικός και δεν πείθει κανέναν.

Γιατί το πρόβλημα της Δ/νσης Περιουσίας δεν είναι οι εν λόγω συνάδελφοι, αλλά οι προφανείς και πρωτοφανείς δυσλειτουργίες που επηρεάζουν αρνητικά τόσο την αποτελεσματικότητα, όσο και το κόστος λειτουργίας της Δ/νσης.

Γιατί ο Καίσαρας θα πρέπει και να είναι και να φαίνεται «τίμιος».

Σε βαθμό που να μην έχει ανάγκη να ψάχνει για εξιλαστήρια θύματα.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να είναι μια υπερβολική αντίδραση και να μην είναι αντεκδίκηση.

Σε αυτή την περίπτωση η αναδίπλωση εντός των δυνατοτήτων που δίνει το κανονιστικό πλαίσιο ΕΛΤΑ είναι εφικτή Αναμένουμε.. dake-elta.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ