2012-11-28 01:24:03
Φωτογραφία για Τρεις νίκες και μια... πρόκριση
Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και ο πρώτος στόχος είναι η νίκη την Κυριακή στην Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μέχρι την διακοπή λόγω των Χριστουγέννων έχει να δώσει τρεις αγώνες πρωταθλήματος και το ματς κυπέλλου με τον Αιγινιακό. Ο στόχος απλός: τρεις νίκες και μια πρόκριση στο κύπελλο. Χθες υπήρξε συνάντηση κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ όπου τέθηκαν και οι ξεκάθαροι και κυρίως εφικτοί στόχοι: ο ΠΑΟΚ να εξασφαλίσει την 2η θέση στο πρωτάθλημα με την καλύτερη δυνατή διαφορά και να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Όπως φυσικά και να διεκδικήσει το κύπελλο Ελλάδας. Ο Δεκέμβρης λοιπόν είναι ένας σημαντικός μήνας για τον ΠΑΟΚ από κάθε άποψη. Την 1η Δεκέμβρη αντιμετωπίζει εκτός την Βέροια, το Σάββατο 8 Δεκέμβρη υποδέχεται τον Λεβαδειακό και στις 17 Δεκέμβρη πηγαίνει στα Γιάννενα για να παίξει με τον ΠΑΣ. Λίγες μέρες αργότερα παίζει με τον Αιγινιακό για το κύπελλο.

Το απόλυτο σε αυτές τις τέσσερις αναμετρήσεις είναι και εφικτό αλλά και... μονόδρομος. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε κάτι: αν ο ΠΑΟΚ πάρει τα τρια ματς στο πρωτάθλημα θα διατηρήσει επαφή με την κορυφή και τον Ολυμπιακό. Που δίνει και ένα εκτός έδρας παιχνίδι στις 9 Αυγούστου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Όπως και να έχει και ενόψει μεταγραφικής περιόδου τον Γενάρη, ο ΠΑΟΚ οφείλει να κρατήσει και ζεστό τον κόσμο αλλά και τον... Σαββίδη στο κλείσιμο του πρώτου γύρου.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ