2012-11-29 08:45:15
Φωτογραφία για Μου χρωστάς, δεν σου χρωστάω!
Το τελευταίο διάστημα ακούγεται όλο και πιο έντονα πως ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Όλοι όμως ξεχνούν πως ο Γάλλος αμυντικός έχει συμβόλαιο και μάλιστα από τα «βαριά» και ο ποδοσφαιριστής φρόντισε να στείλει μήνυμα στην διοίκηση πως για να αποχαιρετήσει το «τριφύλλι» πρέπει πρώτα να του καταβληθούν τα οφειλόμενα. «Αποκαλύπτεται» ο Σο στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Προοδευτική (18:30, ΟΤΕ Sport1, ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Το… γυαλί με τον Μπουμσόνγκ είχε ραγίσει από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ήταν συνεχώς τραυματίας και υπήρχε ενόχληση στην διοίκηση για την προσφορά του. Οι απαραίτητες εξηγήσεις δεν δόθηκαν νωρίς και η ενόχληση έγινε δυσαρέσκεια και η δυσαρέσκεια έγινε ακόμα και διαζύγιο σε δημοσιεύματα.

Ο Παναθηναϊκός θα συζητήσει με τον Γάλλο όλα τα πιθανά σενάρια ακόμα και αυτό του διαζυγίου αλλά το σίγουρο είναι ένα. Στην περίπτωση που θα πρέπει να αποχωρήσει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός από το «τριφύλλι» δεν θα το κάνει έτσι απλά αφού έχει να λαμβάνει κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ και τα χρήματα στα ταμεία του Παναθηναϊκού δεν φτάνουν! Πάντως η διοίκηση των «πρασίνων» είναι αισιόδοξη πως θα βρεθεί τελικά η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών.


Όλα αυτά όμως μένουν στο… παρασκήνιο αφού ο Παναθηναϊκός έχει αγώνα σήμερα. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αναμένεται να δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής στον Πάπε Σο στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Προοδευτική. Βέβαια, ετοιμάζει αρκετές αλλαγές ο Ρότσα ούτως ώστε να δώσει ευκαιρίες. Για παράδειγμα, ο Κοτσόλης θα είναι εκείνος που θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ενώ στο βασικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Λαγός, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης και Μπαρμπαρούσης.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ