2012-11-30 18:00:12
Φωτογραφία για Παράξενα αντικείμενα φτιαγμένα από χαρτόνι!
Αν είστε οπαδοί του καινοτόμου σχεδιασμού και των ανακυκλώσιμων υλικών τώρα ήρθε η ώρα να θαυμάσετε μια σειρά από απίθανα αντικείμενα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από χαρτόνι. Φτηνό και ανθεκτικό υλικό μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία ενός ζευγαριού παπουτσιών, ακόμη και ενός εστιατορίου!

1. Καρέκλα

Ο σχεδιαστής Dan Goldstein χρόνια ασχολείται με το σχεδιασμό της και μόλις πρόσφατα την παρουσίασε στο κοινό. Ανθεκτική και πρωτότυπη ενισχύεται από έναν μεταλλικό σκελετό προς αποφυγήν των ατυχημάτων!

2. Ποδήλατο

Μόλις για 10 δολάρια και με το prestige του… περιβαλλοντολόγου περιοπής, ο σχεδιαστής Izhar Gafni προτείνει ένα ποδήλατο εξ ολοκήρου κατασκευασμένο από χαρτόνι!

3. Φωτογραφική μηχανή

Μπορεί να είναι λίγο ογκώδης και να μην συνάδει με την εξέλιξη της τεχνολογίας, όμως αποτελεί δείγμα… καλής θέλησης του Βρετανού σχεδιαστη Kelly Angood που επιθυμεί να κάνει τη διαφορά 4. Παπούτσια


«Μην τα φορέσεις στη βροχή», είναι το μότο του σχεδιαστή Mark O’Brien προκειμένου να προωθήσει την καμπάνια των κατά τα άλλα πρωτότυπων υποδημάτων του!

5. Φόρεμα

Μάλλον θυμίζει τη χαρτοκοπτική που κάναμε (τα κορίτσια!) στη νεαρή μας ηλικία, κόβοντας και ντυνοντας στη συνέχεια χάρτινες κούκλες. Στο ίδιο πλαίσιο, ένα χάρτινο φόρεμα για τους λάτρεις του vintage!

6. Κασετόφωνο

Ο Γερμανός καλλιτέχνης Mark O’Brien γυρίζει το χρόνο πίσω κατασκευάζοντας ένα τεράστιο κασετόφωνο για να αποδείξει πως το χαρτόνι δεν είναι μόνο για ζωγραφική…

7. Εστιατόριο

Καθισμένος σε χάρτινα καθίσματα και τρώγοντας με χάρτινα πιρούνια, ποτήρια και πιάτα δεν μπορεί παρά να το διαδώσεις και λίγοπαρά έξω. Ποιο; Μα ότι άνοιξε κοντά σου το πρώτο εστιατόριο στον κόσμοεξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από χαρτόνι. Το «Carton King Creativity Park» στην ταϊβάν διαθέτει την καλύτερη διαφήμιση!

8. Γραφείο

Με ένα παράξενο όνομα «Nothing» (σ.σ. «Τίποτα») και μια περίεργη διακόσμηση… από χαρτί, μια εταιρεία στο Άμσερνταμ κερδίσει στα σημεία! Γιατί από το… τίποτα καλό είναι και το καθόλου!
perierga
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ