2012-12-01 16:03:01
Φωτογραφία για Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε πού εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τους celebrities αυτήν την εβδομάδα Η Dita Von Teese παρουσίασε την δική της σειρά εσωρούχων με το όνομα "Von Follies" στο κατάστημα Debenhams στο Λονδίνο. Η "βασίλισσα του Burlesque" έχει μπει δυναμικά στο χώρο των επιχειρήσεων, έχοντας ήδη στην αγορά μια επιτυχημένη σειρά καλλύντικών που φέρει το όνομά της.

Η Γκουέν Στεφάνι και ο γιος της, Ζούμα

Η Γκουέν Στεφάνι συνοδεύει τον γιο της κάθε μέρα στο σχολείο. Ο Ζούμα είναι 4 ετών και είναι ο μικρός γιος της 43χρονης σταρ. Ο μεγάλος ονομάζεται Κίνγκστον και είναι εξίμισι ετών.

Κέιτι Χολμς

Η θεατρική παράσταση “Dead Accounts”, στην οποία πρωταγωνιστεί η Κέιτι Χολμς, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο Music Box Theatre της Νέας Υόρκης.

Η 33χρονη ηθοποιός προετοιμαζόταν σκληρά κάνοντας πρόβες όλο αυτόν τον καιρό για τη νέα της αυτή δουλειά, ενώ όταν έπεσε η αυλαία της παρέδωσαν ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια. Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας επέλεξε να φορέσει μια ιδιαίτερη δημιουργία Bottega Veneta.


Η Κιμ Καρντάσιαν στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι

Η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε και έγινε το μήλο της έριδος της Μέσης Ανατολής. Η 32χρονη σταρ έφυγε από το Μαϊάμι με προορισμό το Κουβέιτ και το Μπαχρέιν, μέρη που επισκεπτόταν με σκοπό να ανοίξει εκεί δικά της καταστήματα. Ο Τύπος του Κουβέιτ αποδοκίμασε την επίσκεψη αυτή λόγω της κακής φήμης που ακολουθεί την Καρντάσιαν, η οποία συνάντησε τον πρέσβη των ΗΠΑ στο Κουβέιτ με σκοπό να λυθεί το θέμα.

Λίλι Άλεν

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκαν τα British Fashion Awards 2012 στο Savoy Hotel του Λονδίνου. Εκεί βρέθηκε και η Λίλι Άλεν, που είναι έγκυος το δεύτερο παιδί της. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Σαμ Κούπερ, έχουν άλλο ένα παιδί, την μόλις ενός έτους Έθελ Μαίρη.

Μέγκαν Φοξ

Η Μέγκαν Φοξ βρέθηκε στο Λος Άντζελες για την συνέντευξη Τύπου της ταινίας "This is 40", στην οποία πρωταγωνιστεί. Δυο μόλις μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η νεαρή ηθοποιός φαίνεται να έχει χάσει ήδη τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η Πινκ και η κόρη της, Γουίλοου

Η Πινκ σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την ενάμισι έτους κόρη της, Γουίλοου.

Σοφία Βεργκάρα

Η Σοφία Βεργκάρα στα γυρίσματα της ταινίας “Fading Gigolo”. Στην ταινία αυτή, η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με την Σάρον Στόουν και τον Γούντι Άλλεν.

Η Σάρον Στόουν και ο σύντροφός της, Μάρτιν Μίκα

Και μιας και την αναφέραμε, η Σάρον Στόουν είχε για παρέα στα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας τον νέο της σύντροφο, τον 27χρονο Μάρτιν Μίκα.

Τομ Κρουζ

Ο Τομ Κρουζ, με στρατιωτική στολή, υποδύεται τον Μπιλ Κέιτζ, τον νέο του ρόλο για το έργο “Αll You Need Is Kill”. Κάποια από τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου, η οποία μάλιστα αποκλείστηκε για χάρη τους, και ο 50χρονος ηθοποιός κατέφτασε με ένα ελικόπτερο, όπως ακριβώς τον ήθελε το σενάριο.
yupiii
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Χρυσό» πριμ για Φέτελ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Χρυσό» πριμ για Φέτελ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ