2012-12-02 09:59:15
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ...
Στον Ολυμπιακό προβληματίζονται έντονα από την πιθανότητα να μην μπορέσουν να λειτουργήσουν οι κάμερες ασφαλείας στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι έχοντας γνώση του προβλήματος που υπάρχει με τις οφειλές του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την χρήση του γηπέδου, σκέφτονται ότι ενδέχεται να μην δουλέψουν οι κάμερες ασφαλείας στο ματς των δύο ομάδων, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους τους παράγοντες του Ολυμπιακού, αφού πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Στην ερυθρόλευκοι ΠΑΕ δεν θα δεχθούν να μην υπάρχει κανονικά το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που θα καταγράφει όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του ντέρμπι των δύο "αιωνίων". Το γεγονός ότι υφίσταται πρόβλημα τόσο μεταξύ του Παναθηναϊκού με το ΟΑΚΑ όσο και με την ΔΕΗ είναι κάτι που δεν σχετίζεται με τον Ολυμπιακό και δεν τον αφορά στην δεδομένη χρονική στιγμή.

Αυτό που θέλουν να διασφαλίσουν όμως είναι να δουλέψουν όλα στην εντέλεια. Από τις κάμερες ασφαλείας μέχρι τους προβολείς και οτιδήποτε θα έχει να κάνει με την όσο το δυνατόν πιο ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ που είναι προγραμματισμένο για τις 9 Δεκεμβρίου.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ